Company: Level Recruitment
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Heltid, Fast

try {
window.mosaic.onMosaicApiReady(function() {
var zoneId = ‘aboveFullJobDescription’;
var providers = window.mosaic.zonedProviders[zoneId];

if (providers) {
providers.filter(function(p) { return window.mosaic.lazyFns[p]; }).forEach(function(p) {
return window.mosaic.api.loadProvider(p);
});
}
});
} catch (e) {};

IT Operations Manager till Hembla Stockholm

Har du erfarenhet av att bygga upp en supportfunktion och/eller skapat och drivit en change-advisory board? Nu söker vi en IT Operations Manager till fastighetsbolaget Hembla som ska ha det övergripande ansvaret för IT-driften av infrastrukturen.Här ges du möjligheten att tillämpa dina tekniska kunskaper, driva projekt och agera beställare/kravställare i en trevlig och dynamisk verksamhet!

Hemblas IT-organisation är inne i en spännande förändringsfas där din roll kommer att vara en mycket viktig del för framtida framgångar. Här finns stora möjligheter att forma både din roll och ditt område. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten
Som IT Operations Manager säkerställer du IT-driften av all infrastruktur samt att det finns en välfungerande support- och Change hantering. Här får du arbeta brett och ta ett samlat ansvar för ett funktionellt IT- och systemområde inklusive verksamhetssystem, nätverk, servrar, OS, telefoni, arbetsplats och närliggande kringutrustning. Hemblas driftar ingen infrastruktur själva utan samarbetar med ett flertal samarbetspartners.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Sätta upp och kvalitetssäkra en modern supportstruktur
  • Samordning med leverantörer kring installation/uppdatering/uppgraderingar
  • Felsökning i system och av datorer, mobiler, skrivare – både självständigt och tillsammans med samarbetspartners
  • Agera beställare och kravställare av drift, programvaror och övriga system
  • Driva Hemblas change-advisory board (CAB)
  • Löpande driva kvalitetsarbete kopplat till området och säkerställa slutanvändarnas upplevelse.
  • Ansvara för IT-relaterade tjänstekatalog och CMS

Det finns även möjlighet att vidareutveckla rutiner och processer kopplat till IT samt driva olika typer av mindre IT-projekt. Vidare håller du dig uppdaterad inom ny teknik och föreslår nya lösningar kopplat till verksamhetens behov på kort och lång sikt. Tjänsten är placerad på Hemblas huvudkontor i centrala Stockholm.

Är det här du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll där du självständigt har drivit förändringsarbete och nya uppsättningar av change- och incidenthantering. Du har stor vana av att kravställa leverantörer samt har goda kunskaper inom MS-produkter såsom Active Directory, Office365, Teams och Azure Operations. Vidare ser vi också att du har en bred teknisk förståelse som innefattar nätverk, klienter, databaser och servrar.

Som person har du en utvecklad känsla för service och sätter alltid användarens behov i fokus. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har förmågan att förklara teknik på ett lättförståeligt sätt för olika målgrupper. Eftersom detta är en självständig roll ser vi också att du är driven och ansvarsfull.

Meriterande är om du har erfarenhet av ERP-system, IT-säkerhet, ITIL samt förståelse för agil utveckling. Då mesta av kommunikationen sker på svenska, viket fodrar goda språkkunskaper i detta – både i tal och skrift.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Hembla med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn eller Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Sarah Sturesson
08-120 50 425
Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm

try {
window.mosaic.onMosaicApiReady(function() {
var zoneId = ‘belowFullJobDescription’;
var providers = window.mosaic.zonedProviders[zoneId];

if (providers) {
providers.filter(function(p) { return window.mosaic.lazyFns[p]; }).forEach(function(p) {
return window.mosaic.api.loadProvider(p);
});
}
});
} catch (e) {};