Company: Next u
Location: Stockholm

Apply

try {
window.mosaic.onMosaicApiReady(function() {
var zoneId = ‘aboveFullJobDescription’;
var providers = window.mosaic.zonedProviders[zoneId];

if (providers) {
providers.filter(function(p) { return window.mosaic.lazyFns[p]; }).forEach(function(p) {
return window.mosaic.api.loadProvider(p);
});
}
});
} catch (e) {};

Ansök snabbt här!

… eller på vanligt sätt längre ned.

Vi växer och behöver bli fler härliga säljkollegor här på kontoret. Vi söker nu ambitiösa och engagerade Account Managers till oss på Next u.

Vad innebär jobbet

Jobbet som Account Manager innebär att sälja marknadens smartaste rekrytering och bemanningstjänster. Den stora utmaningen är inte att landa affären, den största utmaningen är att få till kundmötet. Våra kundmöten är oftast väldigt roliga och vi har hög avslutsfrekvens, vilket är en dröm för alla säljare. Vi är ett sammansvetsat team, som på riktigt har kul ihop, det skrattas gott och det sprider sig till kunderna. Kombinationen glädje, hårt jobb och att vara lite smartare, gör att vi ibland kan utmana de större drakarna.

Vem är du?

  • Älskar försäljning
  • Duktig på att få till kundmöten
  • Orädd och nyfiken
  • Ambitiös
  • Entusiasmerande
  • Bra på att hantera invändningar
  • Energisk

Körkort är en tillgång och har du sålt rekrytering och bemanning innan är det ett stort plus. Oavsett bakgrund, som Account Manager här är några års erfarenhet ifrån försäljning ett måste. Än så länge är vi för få anställda för att kunna utbilda från grunden.

Vi erbjuder dig

En grymt bra arbetsplats med plats för utveckling, synpunkter och möjlighet att påverka. Vi letar efter någon som kan ta plats, som vågar utmana men som också är ödmjuk. Några av oss är ”gamla” elitidrottare, vi har både avdankade basketspelare och golfproffs i säljkåren, så om du vill du bredda med fler idrotter och visa att du är den oslipade säljdiamanten som inte riktigt slagit igenom än, då är det här stället för dig! Det är inte så mycket att tveka över – ansök direkt så kanske vi ses snart!

Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb – inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons.

Ansök snabbt här!

… eller på vanligt sätt längre ned.

try {
window.mosaic.onMosaicApiReady(function() {
var zoneId = ‘belowFullJobDescription’;
var providers = window.mosaic.zonedProviders[zoneId];

if (providers) {
providers.filter(function(p) { return window.mosaic.lazyFns[p]; }).forEach(function(p) {
return window.mosaic.api.loadProvider(p);
});
}
});
} catch (e) {};