Company: Media Markt
Location: Utrecht

Apply

try {
window.mosaic.onMosaicApiReady(function() {
var zoneId = ‘aboveFullJobDescription’;
var providers = window.mosaic.zonedProviders[zoneId];

if (providers) {
providers.filter(function(p) { return window.mosaic.lazyFns[p]; }).forEach(function(p) {
return window.mosaic.api.loadProvider(p);
});
}
});
} catch (e) {};

Junio Business Unit Manager

Wie zijn wij?:


Junior Business Unit Manager

Als Junior Business Unit Manager ben je commercieel verantwoordelijk voor de strategie van jouw productgroepen en bewaak je de controle van de inkoop van producten in drie vestigingen in de regio Utrecht.

Op grond van jouw rapportages en analyses zorg je ervoor dat jouw collega’s op een effectieve en slimme wijze te werk kunnen gaan.

In de rol van Junior Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het bepalen, coördineren, implementeren en beheren van de verkoopstrategie en inkoopparameters en ben je de brugfunctie tussen de Holding en de Vestiging. Daarnaast analyseer je diverse data en voorzie je de sales teams in de vestigingen van gedegen advies. Zo vertaal je functionele wensen naar efficiënte oplossingen!


Taken en verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van analyses gericht op commerciële performance, voorraad, sales etc. en naar aanleiding van de constateringen adviezen uitbrengen richting de vestigingen;
 • Zelfstandig met onze industriepartners marketingbijdrages uitonderhandelen en in gesprek gaan over de commerciële mogelijkheden. Het onderhouden van een goede relatie met deze industriepartners is een belangrijk onderdeel van je taken;
 • Opzetten en bijhouden van rapportages en dashboards om de voortgang van de betreffende KPI’s te monitoren en bij te sturen;
 • Het dagelijks contact voor buying en demandplanning met de Holding m.b.t. inkoop en voorraad;
 • Uitvoeren van onderzoeken, opstellen van business cases, vastleggen van functionele requirements en het maken van scenario analyses met bijbehorende impact analyses.


Profiel:

 • HBO/WO werk –en denkniveau, bij voorkeur opleiding in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfseconomie of Small Business & Retail Management;
 • Cijfermatig inzicht, sterk analytisch en communicatief vermogen;
 • In staat om zelfstandig en onafhankelijk te beoordelen;
 • Ondernemend, vasthoudend, flexibel en resultaatgericht;
 • Goede beheersing van MS Office, met name Excel.


Interesse?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie die continu in beweging is. Je werkt met jonge gemotiveerde collega’s met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Naast een fantastische werksfeer bieden wij:

 • een contract voor 38 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • aantrekkelijke personeelskorting;
 • een collectieve ziektekostenverzekering;
 • voordeel op jouw fitnessabonnement;
 • én korting op diverse verzekeringsproducten!


Wie zijn wij?

MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Contact:

Contact: Mevr. Colette de Zwart

Media Markt Utrecht Hoog Catharijne BV
Gildenkwartier 181

3511 DG Utrecht

try {
window.mosaic.onMosaicApiReady(function() {
var zoneId = ‘belowFullJobDescription’;
var providers = window.mosaic.zonedProviders[zoneId];

if (providers) {
providers.filter(function(p) { return window.mosaic.lazyFns[p]; }).forEach(function(p) {
return window.mosaic.api.loadProvider(p);
});
}
});
} catch (e) {};