Company: SAM Amsterdam
Location: Utrecht

Apply


Sales Manager Certificering – Benelux – €60K + OTE (Uncapped)

Wat ga je doen?

Als Sales Manager Certificering ben jij de spil in het binnenhalen van nieuwe klanten. Jij bent niet vies van hard werken en je staat graag met beide poten vol in de klei. Ondanks dat je een echte Hunter bent betreft het vinden van nieuwe klanten, doe je dit wel op een gepaste en consultatieve manier. Je probeert een klant niet binnen te harken voor een “Quick deal”, maar ziet het belang in van een lange relatie en probeert de eerste fundamentele stenen te leggen. Met jouw kennis en ervaring in de certificering weet jij als geen ander wat de klant nodig heeft. Ben jij nou helemaal enthousiast geworden van deze functieomschrijving en wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Wat wordt jou geboden?

* Prachtig bruto jaarsalaris van rond de €60K
* Grandioos “Uncapped” bonussysteem
* Representatie-pakket met laptop, telefoon en een ruime vergoeding voor een auto naar keuze
* Flexibele werkuren naar keuze, zolang je maar je uren maakt
* Maandelijkse meeting en borrel met hartstikke leuke collega’s

Wat wordt er van jou verwacht?

* Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie
* Aantoonbare ervaring met verkoop van trainingen c.q. certificering
* Commercieel gedreven verkoper met affiniteit met IT
* Volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
* Volledige beheersing van elke andere taal is een pré

Waar ga je werken?

Onze klant is al enkele decennia actief in de verkoop van certificatie, geven van trainingen en het ontwikkelen van examens op het gebied van ICT. Onze klant heeft haar ontstaan gevonden in Nederland, maar is ondertussen over heel de wereld actief. Zo hebben ze onder andere klanten in Japan, Brazilië, India, Duitsland, Frankrijk, China en nog veel meer. Binnen de organisatie hangt een informele sfeer en mag iedereen werken wanneer die wil, zolang de uren maar worden gemaakt. Als je op kantoor bent kan je gewoon een plekje uitzoeken om te werken, want overal zijn flexwerk-plekken te vinden. Ben je niet meer te stoppen van enthousiasme en wil je graag meer weten? Reageer dan direct!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ‘solliciteer op deze vacature’ om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Sybren via sybren.jukema@samrecruitment.nl of via (020) 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel dé persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen! Kijk op de website bij ‘Recommend a Friend’ voor meer informatie.

Regio

Utrecht

Contactpersoon

Sybren Jukema
Recruitment Consultant Sales IT
sybren.jukema@samrecruitment.nl
+31 20570 8120