Company: Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services
Location: Waalwijk

Apply

Postcode 5145 in Waalwijk

Wij hebben een schitterende uitdaging in onze logistieke operatie!

Je komt te werken in de dynamische wereld van e-commerce waar iedere dag anders is met innovatieve mechanisatie en continue groei. Leg jij de verbinding tussen mensen, techniek en klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De functie

Als Manager Maintenance ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het goed functioneren van de machines en installaties binnen ons warehouse aan de Veerweg in Waalwijk. Het gaat om onder andere verpakkings-, sorteermachines en liften. In dit warehouse wordt een groot deel van de bestellingen verwerkt voor de klanten van onze partner bol.com. Het logistieke centrum kenmerkt zich door een hoge mechanisatiegraad in combinatie met een grote variatie in volumes en daarmee mensen en artikelen. Flexibiliteit, kwaliteit, efficiëntie en mensgerichtheid zijn in deze high-end logistieke omgeving erg belangrijk.

Je bent een manager met kennis van techniek. Bouwen, verbeteren, optimaliseren en aansturen van je team zie jij als een geweldige uitdaging. Je werkt projectmatig aan verbeteringen en zorgt voor een juiste oplossing van storingen. Je hebt een duidelijke visie voor de korte en lange termijn waarin je je team mee weet te nemen.

Het team bestaat uit 11 Medewerkers Technische Dienst, een Teamlead en een Technisch Adminstratief Medewerker. Je schakelt snel tussen hoofd- en bijzaken en communiceert gemakkelijk met alle lagen binnen de organisatie, denk hierbij aan de operatie, Logistics Engineers en Facilitair. Je bent een zichtbaar leider op de werkvloer en de spil tussen het Technische Dienst Management en de stakeholders van bol.com. Je bent een zichtbare leider die veelvuldig op de werkvloer is. Je werkt in dagdienst vanuit je standplaats in Waalwijk en legt direct verantwoording af aan de Site Manager.

Over Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services is de toonaangevende aanbieder van fulfilment diensten en werkt voor grote (r)e-tailers, merken en veelbelovende start-ups. Dit zijn in Nederland bijvoorbeeld bol.com, de Bijenkorf, Google en Superwinkel. Ingram Micro is een Amerikaanse onderneming met 154 distributiecentra in 45 landen. Bekijk hier een filmpje van onze organisatie. In Nederland gaat het om 5 warehouses in Waalwijk en Tilburg, samen meer dan 200.000 m2.


Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een Manager Maintenance?

 • Managen, coachen en verder ontwikkelen van jouw team;
 • Aanspreekpunt voor onze interne én externe klanten;
 • Initiëren van en participeren in diverse verbeterprojecten.
 • Contacten onderhouden met leveranciers;
 • Eindverantwoordelijk voor een goede werking van machines en installaties;
 • Opstellen, onderhouden en uitvoeren van het preventief onderhoudsschema;
 • Adviseren van de Logistic Engineers over de aanschaf van nieuwe machines.

Wat breng jij mee?

 • Een hbo- werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring in een technische omgeving;
 • Hands on mentaliteit;
 • Je bent analytisch, resultaat- & klantgericht en besluitvaardig;
 • Fulltime beschikbaar, vooral overdag, maar flexibel in de avonden en weekenden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan binnen een succesvolle multinational. Je werkt tevens voor een van de grootste logistieke operaties van Nederland namelijk die van bol.com. Indirect maak je jaarlijks miljoenen klanten blij. Verder krijg je veel verantwoordelijkheid, een leuk team om te leiden en volop ruimte voor eigen initiatief.

Verder bieden we:

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen en vier extra dagen als je niet verzuimt;
 • Een super voordelige pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting in de personeelsvoordeelwinkel;
 • Korting op verschillende verzekeringen.

Solliciteren

Voldoe je aan de gestelde eisen en breng je daarnaast ook nog lef, humor en vrolijkheid mee? Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button. Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Mariska Fleuren, 0416 – 674 335. Een VOG aanvraag en persoonlijkheidstest maken deel uit van het sollicitatieproces.

Werving en selectiebureau’s; wij zoeken onze mensen graag zelf. Mochten we jullie hulp nodig hebben dan weten we jullie te vinden.