Company: Strukton
Location: Utrecht

Apply

Utrecht

Fulltime, Parttime

In het kort

Door mee te denken en vooruit te denken zijn wij in staat maatwerk te leveren. Dat doen we niet alleen met onze producten, maar dat verwachten we ook van onze administratie. Als manager financiële administratie draag jij er samen met jouw team zorg voor dat wij een gestructureerde financiële afdeling met inzicht in de resultaten van ons bedrijf hebben, iets voor jou?

Dit ga je doen

Als manager financiële administratie ben jij eindverantwoordelijk voor de afdeling. Jouw collega’s steunen dus op jou en samen kunnen het jaarplan en de doelstellingen worden gerealiseerd onder jouw vakkundige aansturing! Jullie dragen zorg voor een effectieve en efficiënte financiële administratie en je ondersteunt daar waar nodig, geeft advies en stuurt bij.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de maandrapportages, de jaarlijkse begrotingen en de budgetten. Ook voer je financiële analyses uit en breng je advies uit aan het management.

Doordat we met een kleine club mensen werken zijn de taken die bij onze financiële administratie zijn ondergebracht zeer divers. Denk hierbij dus bijvoorbeeld ook aan de urenregistratie en de inkoop en het voorraadbeheer. Kortom, een leuke en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en volop ontwikkelmogelijkheden.

Dit is jouw afdeling

Strukton Prefab Beton heeft een groot aanbod van geprefabriceerde betontoepassingen. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in railinfra producten, maar inmiddels maken we een groot aantal prefab producten voor zowel de civiele bouw, de woningbouw als de utiliteitsbouw. Maar wat we ook doen en maken, Strukton Prefab Beton levert altijd maatwerk. Bij ons krijgt ieder project specifieke aandacht. Voor de infrastructuur rond het spoor zijn we al jaren dé leverancier van een uitgebreid assortiment betonproducten. Van keerwanden in verschillende uitvoeringen tot kabelkokers in diverse modellen, inclusief hulpstukken. Van prefab perrons en overwegplaten tot en met de palen voor de afrasteringen. Samen met NS projectbureau worden ook nieuwe spoorproducten ontwikkeld. Maar we produceren op projectbasis ook betonelementen voor civiele werken, woningbouw en utiliteitsbouw. Kijk voor meer informatie op: http://www.struktonprefabbeton.nl

Dit mag je van ons verwachten

Wie goed werkt levert, wordt goed beloond. Dat is ons uitgangspunt. Daarom bieden we je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris wordt betaald in 13 periodes. Je ontvangt een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage, collectieve zorgverzekering en 43 vakantiedagen per jaar. Bij verschillende sportscholen in het land kun je korting krijgen op je abonnement. We bieden je daarnaast een collectieve ziektekostenverzekering en een personeelsvoordeelwinkel. Ook gaan we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Je werkt gestructureerd, bent cijfermatig sterk en kunt goed onder druk werken. Samenwerken is ontzettend belangrijk, want wij werken niet in hokjes maar zoeken elkaar gewoon op. Met jouw ondernemende en zelfstandige houding kun je relevante zaken voor jouw afdeling op een goede manier regelen. Je hebt een hands-on mentaliteit en een flexibele houding zodat je mee kunt bewegen met de organisatie. Ook weet je als geen ander hoe je een team aanstuurt en coacht en daarbij de capaciteiten van medewerkers zo optimaal mogelijk in kunt zetten. Verder:

  • Heb je MBO+/HBO werk- en denkniveau en heb je een afgeronde in een financiële richting, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar;
  • Heb je reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Heb je ervaring in het aansturen van een team;
  • Heb je praktische kennis van Excel, Acces en ERP-systemen;
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Heb je affiniteit met automatisering? Dat is absoluut een pre.