Company: Institute for Sustainable Process Technology
Location: Amersfoort

Apply

Amersfoort

Voor de functie van Facility Manager is het Institute for Sustainable Process Technology (ISPT) op zoek naar een aanpakker met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Als Facility Manager ben je, binnen ons kleine team, de spin in het web om ISPT en haar medewerkers optimaal te laten functioneren en het visitekaartje voor gasten.


Je functie behelst onder meer de volgende taken:

  • Planning vergaderzalen en catering (intern en extern)
  • Bestellingen keuken, voorraadbeheer en boeken reis en verblijf
  • Telefoon, post en factuurbeheer
  • Gebouw- en kantoorbeheer
  • Hardware ICT-ondersteuning (o.a. aanschaf laptops, telefonie, printers)
  • Begeleiding en vervangen van je collega Facility Medewerker
  • Overige regelzaken / ondersteuning


Wie ben jij?

Een zelfstandige Facility Manager met een mbo 4+ dan wel afgeronde hbo-opleiding (richting Facilitair Management) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je bent proactief, representatief, accuraat, sociaal en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ook ben je servicegericht, stressbestendig en kun je goed multitasken. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer, waar de aandacht voor onze programma’s, partners en collega’s centraal staat. Jij weet hoe wij onze bedrijfsvoering duurzamer kunnen maken.


Wat bieden we je?

De kans je talent in te zetten in een dynamische, kennisintensieve werkomgeving, met veel mogelijkheden om je alertheid en pro-activiteit in te zetten. De functie van Facility Manager bij ISPT is een baan (32 uur in 5 werkdagen) met een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. De werksfeer is informeel, collegiaal en plezierig. Er heerst een bijzonder goed teamgevoel en de personeelsactiviteiten die met enige regelmaat worden gehouden, dragen hier zeker aan bij!


Over het Institute for Sustainable Project Technology (ISPT)

ISPT is een instituut gericht op duurzame procestechnologie. We brengen industrie, overheid, wetenschap en MKB samen met als doel de ontwikkeling van duurzame procestechnologieën te implementeren. Samen met onze partners werken we aan de overgang naar een circulaire en een nagenoeg CO2-vrije industrie gebaseerd op hernieuwbare brandstoffen en grondstoffen. Samenwerken is de enige weg naar een groenere wereld waaraan ook de industrie actief deelneemt. Bij ISPT heb je ongeveer 20 collega’s. Bovendien werken we samen met een groot aantal partners aan onze programma’s.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Klaartje Rietkerken.

Wil je solliciteren? Stuur dan vóór 24 januari 2020 je sollicitatiebrief en cv naar Klaartje Rietkerken via klaartje.rietkerken@ispt.eu.