Company: Hire.nl
Location: Apeldoorn

Apply

Apeldoorn

Tijdelijk

Klant: Ministerie van Financiën, Belastingdienst
Standplaats: Apeldoorn
Startdatum: maandag 3 februari 2020
Einddatum: dinsdag 30 juni 2020
Optie op verlenging: ja
Tarief: €65,-
Prognose aantal uur: 36 uur per week


Opdrachtomschrijving:

Testen van het nieuwe informatiesysteem Payment Factory. Dit systeem wordt ontwikkeld op zowel het platform Java (3 teams) als het platform Cobol (1 team). In één van de 3 Java teams wordt een Java tester / scrummaster gezocht. Dit team werkt aan een een onderdeel van de Payment Factory dat het bestemmen van betalingen ontwikkeld en o.a. gekoppeld zal worden aan een externe database en een workflowmanagementsysteem. Naast testen wordt verwacht dat de werkzaamheden van de scrummaster worden uitgevoerd. We gaan hierbij uit van een ervaren scrummaster. Omdat de testwerkzaamheden bijna volledig met behulp van Robot Framework worden uitgevoerd is kennis van testautomatisering een vereiste. (bij voorkeur met Robot Framework).

Het huidige betalingsverkeer van de Belastingdienst ondervindt een aantal significante problemen:
1. Routering van betalingen gebeurd niet efficiënt. Er is veel handmatig werk waardoor vertraging in het verwerkingsproces ontstaat.
2. Uitvalbehandeling wordt versnipperd over meerdere systemen uitgevoerd en is daardoor niet efficiënt. Het is daarmee ook lastig om de burger te informeren over de verwerking van een betaling.
3. Inefficiënt betalingsverkeer. Door ingrijpende veranderingen (o.a. SEPA) en door de veranderende interne- en externe omgeving verloopt het huidige betalingsverkeer niet efficiënt en zijn aanpassingen kostbaar.

De ambitie is om deze problemen op te lossen door de implementatie van een zgn. Payment Factory.

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.

Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.


Eisen:

  • T-map next foundation vereist


Ervaring:

  • Ervaring als Java tester (5 jaar)
  • Ervaring als scrummaster in scrumteams (3 jaar)
  • Ervaring met testautomatisering zoals Robot Framework (3 jaar)


Wensen:

  • Wij zoeken iemand die makkelijk het initiatief neemt, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contactgericht, diplomatiek,
  • kritisch en communicatief vaardig is. Iemand zonder ‘9 tot 5 mentaliteit’.


Aanvullende kennis:

  • Kennis van SQL, TMAP Next, GIT, JIRA, ZOS en performance testen is een pré. Kennis van Robot Framework is een absolute pré.


Overige functiewensen:

  • Van de kandidaat wordt verwacht dat hij of zij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig. Binnen de ART wordt scrum gewerkt. We vragen daarom om een ‘T-shaped professional’.