Company: Renewi Nederland
Location: Belgie

Apply

Manager Operations Coolrec

Ben jij een verbindende People Manager die mensen kan motiveren en inspireren? En wil jij jouw kennis inzetten bij een bedrijf dat midden in de circulaire economie staat? Dan zijn wij voor ons onderdeel Coolrec op zoek naar jou!

Manager Operations (werkgebied: Nederland, België en Noord-Frankrijk)

In deze rol stuur je de Site managers, Productiemanagers, Maintenance Managers en Logistieke Managers aan. De focus ligt hierbij op operationele en logistieke efficiëntie alsook asset management.  Je formuleert het operationele beleid voor de komende 3 jaren, inclusief investeringsplannen en geografische groei voor operatie binnen de gestelde randvoorwaarden (budget, capaciteit en SHEQ). Uiteraard vertaal je dit naar de interne organisatie en zorg je voor het realiseren en implementeren van deze gestelde doelen zodat operationele grip op productie en logistiek ten alle tijden gewaarborgd is.

Je werkgebied is: België en Nederland en Noord-Frankrijk met de volgende locaties: Dordrecht, Waalwijk, Tisselt en Wandre (Luik) en Lesquin (Lille).

Hoe ga je dit o.a doen?

 • Je zorgt voor operationele grip op operations en realiseert, op basis van de gestelde KPI’s het vastgestelde beleid en corrigeert waar nodig.
 • Je implementeert de nodige operationele tools om de voorspelbaarheid en efficiëntie van operations te garanderen (productieplanning, maintenance plan, daily operating meetings, etc.).
 • Je draagt als lid van het MT bij aan de strategievorming en vertaalt dit naar tactische en operationele doelstellingen.
 • Je initieert en optimaliseert verbeteringen op het gebied van kwaliteit, productiviteit, kosten en mede de inzet van materieel en personeel. Je implementeert vernieuwingen, projecten en processen.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor een correcte verwerking van de aangeboden materialen en afvoer naar de juiste afnemers, compliant met de geldende regelgeving en afspraken met de klant over de verschillende vestigingen in de 3 landen.

Wat zijn jouw belangrijkste kwaliteiten als Manager Operations?

 • Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol in een (industriële) productie-omgeving, ook heb je ruime ervaring in een leidinggevende functie.
 • Je bent een verbinder binnen Operations maar ook met sales en de support teams weet je te verbinden.
 • Gezien onze 2 Franstalige sites, spreek je naast Nederlands en Engels ook vloeiend Frans.
 • Je bent data driven en analytisch en je brengt ervaring mee op het gebied van continuous improvement.
 • Je bent bereid frequent te reizen naar de verschillende sites.
 • Je hebt ervaring met change management, toont leiderschap en je bent resultaatgericht.
 • Je hebt affiniteit met recycling en je werkt graag mee aan onze gezamenlijke doelstelling:
  WASTE NO MORE!

Waar kom je terecht?

Natuurlijk doe je het samen met je collega’s, waarbij de site managers rechtstreeks aan jou rapporteren en je directe functionele leiding geeft aan het Technical Support Team. Zelf rapporteert je aan de Director Coolrec. De werkomgeving is dynamisch, de circulaire economie is immers volop in beweging, en uitdagend. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en resultaat. Samen met jouw collega’s help jij mee aan onze missie: marktleider zijn op het gebied van waste-to-product. We willen marktleider blijven en daar hebben we ook jouw talent bij nodig!

Hoe maken wij jou blij?

 • Een marktconform salaris met een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Goede pensioenregeling;
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen! De vaste feestdagen ben je al vrij;
 • Een internationale en uitdagende werkomgeving die volop in beweging is en waarbinnen je jezelf nog verder kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien;
 • We bieden je veel ruimte en vrijheid;
 • Je contactgegevens op een visitekaartje dat gemaakt is van de vezels van tomatenstengels;
 • Een scala aan aantrekkelijke Renewi regelingen!

   Kun jij niet wachten om als Manager Operations aan de slag te gaan?
   Solliciteer direct via bovenstaande solliciteerbutton. Neem voor meer informatie contact op met Christel Jongh (Sr. Recruiter), via tel: 06-13898691 of via mail christel.jongh@renewi.com of Judith Weerts (Sr. HR Business Partner) via mail judith.weerts@renewi.com

   Wie zijn wij?
   Coolrec, onderdeel van Renewi, is een leidende Europese speler in de circulaire economie op het gebied van de verwerking van afgedankte elektrische apparaten en elektronicaproducten. Vanuit ons internationale netwerk, verspreid over diverse locaties in Nederland, België en Frankrijk, produceren wij secundaire grondstoffen als (non-ferro) metalen en kunststoffen, afkomstig uit WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment). Hiervoor werken wij nauw samen met innovatieve, industriële fabrikanten van consumentengoederen. Daarnaast leveren wij hoogwaardige ICT-componenten na ontmanteling en controle weer terug aan de markt. Voor meer informatie: www.coolrec.com.

   #Wastenomore