Company: KVK Hydra Klov A/S
Location: Esbjerg

Apply

Vi søger dig, som har en erhvervsfaglig baggrund og tidligere har arbejdet med salg, forretningsudvikling og forhandlere.

Bred salg- og markedsføringsposition
Til KVK Hydra Klov A/S søger vi en export manager, som har både lysten og viljen til at arbejde i en bred rolle med mange forskelligartede opgaver. Du får reference til virksomhedens COO, og sammen med andre nøglemedarbejdere får du ansvaret for at drive den samlede forretning med udgangspunkt i Esbjerg. Din del i dette bliver at forstå, afdække og supportere kundernes behov via virksomhedens forhandler og sælgere, som du dagligt vil være i dialog med.

Ansvar og opgaver
Som export manager i KVK bliver din vigtigste opgave at sikre den gode service til virksomhedens forhandlernetværk. Nogle af disse skal supporteres i samarbejde med virksomhedens COO (USA & Kina) og andre i samarbejde med de lokale sælgere i KVK (flere lande inden indenfor EU). Dette kommer til at betyde, at din dagligdag i grove træk vil indeholde følgende opgaver:

  • Udvikling af eksisterende forhandlere og identificering af nye, herunder deltagelse på messer, besøg hos både eksisterende og potentielle forhandlere (EU men også globalt)
  • Ansvarlig for de lokale sælgere, hertil løbende sparring og vejledning på tværs af landegrænser
  • Opfølgning på strategier, handlingsplaner og budgetter
  • Håndtering af ordrer og forespørgsler, herunder ordreindtastning, koordinering, spedition med mere
  • Indsamling og analyse af tendenser og markedstrends – hertil planlægning og udførelse af markedsføringstiltag
  • Koordinering og samarbejde med dine kollegaer omkring udvikling af nye markeder og/eller produkter
  • Onlinesalg. Løbende udvikling af virksomhedens webshop i forhold til de produkt-, service- og konfigurationsmuligheder, som tilbydes. Hertil løbende træning til både forhandlere og slutkunder
  • Arrangementer både ind og udland

Erhvervsfaglig baggrund og handlingsorienteret mind-set
For at komme i betragtning til stillingen har du en erhvervsfaglig uddannelse kombineret med erfaring indenfor salg og markedsføring i et internationalt perspektiv.
Som person er du engageret og ansvarsbevist, hvilket betyder, at du tager ansvar både for egne og fælles opgaver. Du bidrager med dine personlige holdninger og tidligere erfaringer, så der i fællesskab kan træffes ideelle beslutninger i forhold til at drive en sund forretningen også på lang sigt.
For at komme til at trives i stillingen, sætter du pris på en hverdag med varierende opgaver lige fra ordreindtastning til vurdering af nye internationale markedspotentialer. Du er hjælpsom og ihærdig, og du formår at byde dig selv til. Det gælder både i forhold til nye ideer og tiltag, men også når du selv har brug for hjælp.
Rent sprogligt kan du begå dig på både engelsk og tysk.

KVK Hydra Klov tilbyder
Hvis du trives med et bredt ansvarsområde, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, så er denne stilling muligvis lige dig. Du får stor frihed under ansvar og stor indflydelse på din egen succes og trivsel.
Løn efter kvalifikationer + pension- og sundhedsordning.
Der skal i jobbet forventes ca. 30 rejsedage årligt.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV.
KVK Hydra Klov bliver ikke bekendt med din henvendelse uden din forudgående accept.
Referencenummer: DK-07190


Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Helene Tersbøl Kristiansen fra Mercuri Urval på tlf.: 4132 8608

Om virksomheden

KVK Hydra Klov er en maskine producerende virksomhed, med nicheproduktion til kvægsektoren. KVK startede i 1969 af Karl Viktor Kornerup, har siden udviklet klovbeskæringsmaskiner og er i dag en af de førende producenter på markedet både lokalt og globalt. I 2009 blev KVK en del af Granly Gruppen, som har hovedsæde i Esbjerg og beskæftiger mere end 500 medarbejdere. KVK Hydra Klov har kontor og produktion i Esbjerg og en afdeling i Ningbo Kina ligeledes med salgskontor og produktion til det asiatiske marked. KVK Hydra Klov beskæftiger i dag ca. 30 medarbejdere – hovedsageligt medarbejdere i Danmark.

Læs mere om KVK Hydra Klov: http://www.kvk.dk/dk

Læs mere om Granly Gruppen på: http://www.granly.dk/