Company: Adecco
Location: Malmö

Apply

Malmö

Om tjänsten
Som Account Manager hos Esylux erbjuds du ett utvecklande arbete i ett spännande och internationellt företag som erbjuder innovativa produkter och lösningar. Tjänsten är placerad i Malmö och du kommer att arbeta tillsammans med ditt team från Stockholmskontoret och rapportera direkt till din försäljningschef.

I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för det proaktiva arbetet med försäljning och rådgivning av Esylux produkter och lösningar med Skåne som distrikt och utgångspunkt Malmö. Du kommer att arbeta självständigt genom att planera och genomföra kundbesök hos konsulter, installatörer, kommuner och grossister. I ditt säljarbete ingår det att stärka relationen med befintliga kunder och utveckla nya kundkontakter. Du kommer att hålla presentationer, delta i mässor, genomföra utbildningar och övriga säljfrämjande aktiviteter.

I din roll som Account Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Försäljning och rådgivning av Esylux produkter och lösningar
  • Planera och genomföra kundbesök hos konsulter, installatörer, kommuner och grossister
  • Hålla i presentationer, delta i mässor, genomföra utbildningar och övriga säljfrämjande aktiviteter

Om dig

Hos Esylux trivs du som arbetar med högt engagemang och är villig att hålla en hög närvaro ute hos företagets kunder. Du uppmuntras att vara initiativrik, självständig och utbildas i verktyg för att upprätthålla en god struktur. Din onboardingprocess kommer att hållas lokalt i Malmö och i Hamburg Tyskland.

Det är viktigt för oss att du som söker har ett intresse av belysning och energieffektivitet. Har du dessutom en bakgrund inom elteknik eller elektriker är du extra konkurrenskraftig.

Viktigt för tjänsten är:

  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • Har körkort B


Om Esylux

ESYLUX utvecklar, producerar och säljer intelligenta automations- och ljuslösningar som ger bättre livskvalitet och energieffektivitet på kontor, i skolor och på vårdinrättningar. Fokus ligger på den enskilda människans önskningar och behov. För att uppfylla de här kraven använder vi vår erfarenhet inom elektronik och automation bland annat till att utveckla lysdiodsbaserade system som ger ett energieffektivt, biologiskt aktivt ljus. Perspektivet sträcker sig från en övergripande automation och belysning i ett enskilt utrymme till nätverk och integrering i byggnadsomfattande system.

Med tanke på de komplexa krav vi ofta måste uppfylla, lägger vi extra stor vikt vid att våra produktlösningar ska vara enkla att använda.


Om anställningen

Esylux har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.


Esylux erbjuder dig:

  • Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
  • Tjänstebil och friskvårdsersättning
  • Gedigen introduktion och kontinuerlig utbildning i företagets produkter/lösningar


Om ansökan

Ladda upp ett uppdaterat CV i ansökan. Invänta återkoppling från Adecco som kommer inom några dagar då vi förväntar att driva denna process effektivt. Om du uppfyller kraven för tjänsten kommer du att få genomföra 2 tester (personlighetstest & ett problemlösningstest). Detta för att vi skall göra en objektiv bedömning och ges möjlighet att lära känna dig som person. Efter detta träffas vi på en intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Höglund / sara.hoglund@adecco.se

Sökord
Esylux, Account Manager, Key Account Manager, Malmö, Jobb i Skåne, CRM, Sales, Prospects, Karriär, Belysning, Performance for simplicity, Försäljning