Company: BlueTrail
Location: Utrecht

Apply

Functie omschrijving


Opdrachtspecificaties

Referentienummer: BTIT29777
Omgeving: Utrecht
Startdatum: 27 januari 2020
Einddatum: 6 maanden
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 40
Intakegesprek: Tussen 15 en 17 januari
Sluitingsdatum: Vrijdag 10 januari om 9.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een WFM Manager UBO voor 40 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Als WFM Manager ben je verantwoordelijk voor de opzet van WorkForce Management binnen de nieuwe “tijdelijke” afdeling UBO binnen de organisatie. Je bent aanspreekpunt en sparringspartner voor het management van de afdeling die deel uit maken van de uitvoeringsorganisatie. Je bent verantwoordelijk van de implementatie van WFM en de borging daarvan. Je rapporteert aan de managers van de afdeling en de Manager ICM.

Taken/werkzaamheden:

UBO is nieuw tijdelijk organisatie-onderdeel/team binnen de afdelingen van de Back Office wat onderdeel uitmaakt van de uitvoeringsorganisatie van de organisatie, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de capaciteit binnen de afdeling. Belangrijkste werkzaamheden zijn het maken van een gedegen forecast, vertaald in een capaciteitsplan wat wordt vertaald in planningen en roosters. Ook de week- en dagsturing vindt plaats vanuit WFM. Je zorgt voor draagvlak bij het management van de afdeling voor de opzet en uitbouw van WFM. Daarom start je met het in kaart brengen van de huidige en de gewenste situatie en stelt een plan van aanpak op om van IST naar SOLL te komen. Je voert het plan van aanpak uit. Tijdens het “bouwen” is de winkel open, dus je zorgt voor de aansturing en coaching van de afdeling. zodat de business as usual effectief doorgaat.

Wij zoeken een zeer ervaren manager met specifieke ervaring in Work Force Management. Je bent een bouwer en kan mensen meekrijgen in je aanpak. Je hebt visie en creĂŤert draagvlak binnen de organisatie. Het behalen van resultaat is je tweede natuur. Daarnaast heb je ervaring in het plannen van projecten en resources. Kennis van Excel is een vereiste en kennis van Avaya is een pre.


Functie eisen


KNOCK-OUT:

 • Je hebt kennis van workforcemanagment (Traffic Management).
 • Je hebt kennis van leanmethodiek.
 • Je hebt 10 jaar of meer ervaring Work Force Management (Ervaring in het plannen met projecten en resource).
 • Je hebt ervaring met het professionaliseren van 5 verschillende afdelingen op proces en inhoud.
 • Je hebt ervaring met het synchroniseren van twee of meer planningsunits in verschillende organisaties- of organisatieonderdelen.
 • Je hebt ervaring met het werken volgens de leanmethode.


Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Work Force Management.
 • Je hebt ervaring met een KCC omgeving binnen zowel de profit en not for profit.


Competenties:

 • Analytisch vermogen: je onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.
 • Impact: je maakt een vertrouwenwekkende en positieve indruk op anderen en weet deze te handhaven.
 • Initiatief: je reageert proactief door zaken in gang te zetten.
 • Organisatiesensitiviteit: je hebt inzicht in en je bent alert op (in)formele verhoudingen, posities en belangentegenstellingen binnen en buiten (de) organisatie(s) en je kan daar adequaat op inspelen.
 • Overtuigingskracht: je bent is in staat draagkracht te creĂŤren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Reageren

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

 • Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
 • Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
 • Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
 • Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.


Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.