Company: Adecco
Location: Utrecht

Apply

Utrecht

Fulltime, Parttime

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager, heb je een mooi netwerk op gebouwd binnen de BeNeLux en wil jij meehelpen om het mobiliteitsprobleem in Nederland en de rest van Europa te verkleinen? Lees dan snel verder, want voor deze toffe opdrachtgever ben ik op zoek naar een:

Senior Sales Manager (M/V)

Wat ga je doen als Senior Sales Manager?

De ochtendfile: voor velen een standaard begin van de dag. Eenmaal op kantoor is het ook vaak zoeken naar een parkeerplaats. Herkenbaar? Niet als het aan onze toekomstige Senior Sales Manager ligt. Voor een ondernemende sales functie ligt hier een prachtige kans in het verschiet om een mobielere en groenere samenleving te creëren.

Door middel van ride-sharing en slimme parkeeroplossingen maken we mobiliteit simpel. Als Senior Sales manager ben je verantwoordelijk om dit uit te rollen bij uiteenlopende organisaties in de BeNeLux. Een mix van commerciële skills, doortastendheid, kritische blik én het denken in oplossingen, is van essentieel belang om vraagstukken van onze klanten te kunnen beantwoorden.


Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkgever is een start up, sinds 2016 actief om Nederland te verhelpen van mobiliteitsproblemen. Ze stimuleren de nieuwe generatie reizigers te slimmer te reizen door digitale hulpmiddelen te gebruiken om de dagelijkse ritten naar werk te eenvoudigen. Momenteel hebben zij al veel invloed gehad in Nederland en België en timmeren ze hard aan de weg om de rest van Europa te veroveren!.


Wat vragen wij?

Je bent in staat om je te verdiepen in de materie van de klant voor zowel interne- als externe mobiliteitsvraagstukken. Je hebt een goed zakelijk netwerk en bent in staat om dat snel uit te breiden met nieuwe accounts. Je gaat leads genereren en ophalen binnen je focusgebied en deze vertalen naar een concrete klantvraag en oplossingen. Daarnaast close je de deal, zodat de implementatie van de diensten van start kunnen gaan. Om dit goed te kunnen doen, verwacht jouw nieuwe werkgever dat jij minimaal het onderstaande met je meebrengt:

 • Minstens 5 jaar sales ervaring;
 • Je hebt een breed netwerk mbt de grotere organisaties in de BeNeLux;
 • Je bent in staat om via de juiste wegen bij organisaties aan tafel te komen;
 • Je hebt een flinke dosis zelfvertrouwen en sterke presentatievaardigheden;
 • Je bent oplossingsgericht en nauwkeurig;
 • Je bent communicatief vaardig in Nederlands & Engels en kan goed zakelijke teksten en offertes schrijven;
 • Ervaring in de parkeer- mobiliteitswereld is een pré;

Wat kan jij van je nieuwe werkgever verwachten?

 • Een marktconform salaris;
 • Bonus regeling obv besproken targets;
 • Flexibiliteit tussen kantoren in Eindhoven en Utrecht, met als standplaats hartje centrum in Utrecht;
 • Een ondernemende scale-up die groeit;
 • Een lease-auto van de zaak;
 • Macbook en Iphone van de zaak;
 • Elke dag een heerlijk verzorgde lunch met je collega’s;
 • Jonge en gedreven collega’s;

Geïnteresseerd? Reageer dan nu via de onderstaande link of stuur je cv naar michiel.de.ridder@adecco.nl. Eerst zelf wat meer informatie? Bel of app dan naar 06-52367152