Company: Roxit
Location: Zwolle

Apply

Zwolle

Wij werken volgens Scrum methodiek en jij kan bij ons als Scrum Master jezelf en de organisatie verder brengen. Coachen, agile werken, backlogs, epics, Reviews, enz. klinken jou als muziek in de oren!

Het is jouw missie om de teams zo goed mogelijk te laten functioneren door het team te coachen en obstakels weg te nemen zodat het product in optimale omstandigheden wordt ontwikkeld. Als Scrum Master vervul je een faciliterende functie waarin je het team, de Product Owner en de organisatie helpt de Scrum-werkwijze toe te passen. Jouw focus ligt op de mens en het proces en met die focus stimuleer je medewerkers zichzelf te verbeteren. Samenwerking speelt hierin een essentiële rol.

Jij bent een expert in backlog tracking, Refinements, Retrospectives en DevOps. Je zorgt ervoor dat alle Scrum events op een goede manier verlopen en je houdt het overzicht van de dagelijkse voortgang van de Sprint en de acties, zodat het team het sprintdoel behaalt.
Jouw Scrum-teams in Zwolle werken aan applicaties die samen met applicaties gebouwd door andere Scrum-teams van Roxit en een Scrum-team in Indonesië een geheel moeten vormen. Jij brengt de samenwerking tussen deze teams naar een hoger niveau.

Roxit biedt jou
Ons bedrijf kenmerkt zich door betrokken medewerkers, korte lijnen, de nieuwste technologieën en een prettige werksfeer. We zijn trots op de producten en diensten die wij neerzetten. We gaan voor een tevreden klant en rusten niet voordat we een oplossing hebben gevonden die werkt. Net als de kwaliteit van ons werk vinden we kennisdelen en ontspanning belangrijk.

Verder bieden wij:

  • Prima primaire arbeidsvoorwaarden, en uitzicht op een vast dienstverband;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Werk met up-to-date technologie zodat jij jezelf kan ontwikkelen;
  • Een gezellig team met professionele collega’s;
  • Werken in een pand met open sfeer;
  • 2x per jaar een uitje.

Jij biedt ons
Je hebt een HBO-opleiding afgerond , je bent gecertificeerd Scrum Master (PSM) en je hebt al een paar jaar ervaring in eenzelfde rol. Verder heb je:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Coachende skills;
  • Probleemoplossend vermogen.

Het is een pré als je een rijbewijs hebt en zelf ervaring hebt met software ontwikkeling.

Hoe nu verder
Lijkt deze functie jou interessant, mail je CV en motivatie naar sollicitatie@roxit.nl of bel met Anne Hendriks 088-2173306. Daarna toetsen we jouw profiel aan ons wensprofiel en benaderen wij je eventueel voor een eerste gesprek. Na het eerste gesprek volgt nog een tweede gesprek en daarna doen wij een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Als jij ons dan net zo leuk vindt als wij jou vinden dan komen we graag een startdatum met je overeen. Een assessment kan onderdeel zijn van het proces.

Oh ja….
Al onze vestigingen zijn gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en we hebben parkeerplekken voor de deur. Kijk voor al onze locaties op https://www.werkenbijroxit.nl/contact. Tijdens de sollicitatieprocedure kan het zijn dat wij je social media (bijv. Linkedin) profiel bekijken.

Ben je van een bureau, dan vinden we je interesse in ons bedrijf erg leuk. Op dit moment hebben kandidaten die rechtstreeks solliciteren onze voorkeur. We vragen je daarom niet ongevraagd profielen toe te zenden, maar neem vooral even contact op met onze recruiter om ons beleid door te nemen.