Company: Synetic
Location: Haarlem

Apply

Postcode 2011 in Haarlem

Alles voor een succesvol project

Wil jij succes veroorzaken als (junior) Projectmanager / Scrum Master bij hét full service digital agency van Haarlem? Ben je proactief, georganiseerd en toegankelijk? Vind je het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn en word je enthousiast van onderwerpen als digitale transformatie en innovatie? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!


Wat ga je doen?

Als (junior) Projectmanager / Scrum Master van Synetic ben je de schakel tussen de klant en het development team en faciliteer je het gehele traject van idee naar product. Je begeleidt verschillende soorten projecten van start naar oplevering en zorgt voor goede communicatie en een hechte samenwerking. Als aanspreekpunt voor zowel klant als team, ben jij open, eerlijk en denk je graag in mogelijkheden en oplossingen. Je stelt de juiste vragen op het juiste moment en controleert of de puntjes op de i staan. Dat er meerdere projecten tegelijk lopen, vind jij geen probleem, want je houdt van een uitdaging.

Wie ben jij?

  • Je hebt de wens om een super goede projectmanager in de digitale wereld te worden;
  • HBO/WO denk- en werkniveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent enthousiast, faciliterend, en kritisch waar nodig;
  • Basiskennis projectmanagent en/of scrum master-rol;
  • Interesse in het aansturen van een ontwikkelteam met verschillende disciplines;
  • Proactief, georganiseerd en accuraat;
  • De vaardigheid om om te kunnen gaan met stressvolle situaties en te presteren onder druk;
  • Een open instelling met respect voor verschillende type mensen.

Wie zijn wij?

Synetic is een snelgroeiende organisatie die momenteel uit 40 medewerkers bestaat. Bij ons kom je terecht in een betrouwbare en deskundige werkomgeving, waar volop ruimte is voor jouw stem en expertise. Onze multi-disciplinaire ontwikkelteams werken dagelijks aan de meest uitdagende projecten van Nederland.

Strength-based company met een missie

Synetic is een Strength-based company, dit houdt in dat als je bij ons aan de slag gaat je de CliftonStrengths test aangeboden krijgt en we op zoek gaan naar hoe we jouw beste talenten kunnen inzetten binnen ons bedrijf. Het is bewezen dat als je kan werken vanuit je strengths je het meest gelukkig bent. Onze medewerkers zijn erg blij met deze methode die ze veel inzicht in zichzelf geeft (waar ben ik goed in, en waar word ik echt blij van), maar ook inzicht in hun collega’s waardoor we teams optimaal kunnen samenstellen en iedereen weet waar mensen behoefte aan hebben.

Digital family

Iedere dag ziet er weer iets anders uit, maar elke dag staat er een gezamenlijke lunch klaar en is er de ruimte om samen te gamen, een rondje door het park (‘t Bolwerk) te lopen of even de stad in te gaan. Elke vrijdag zijn er mensen die gezellig wat drinken na werktijd en mocht dat niet lukken dan zijn er altijd nog de kwartaal BBQ’s, etentjes, game-avonden of andere vieringen. Sommigen spelen graag D&D of FIFA’20, maar ben je meer van het sporten dan zijn er altijd collega’s te vinden die na werktijd voor de gezelligheid en/of hun conditie hun sportkleren tevoorschijn halen. En die kleding en bijzondere sport-events zijn natuurlijk gesponsord door ons! Naast collega’s zijn we dus ook je actieve of rustige vrienden.