Company: BKV
Location: Zoetermeer

Apply

Zoetermeer

Fulltime, Tijdelijk, Freelance/ZZP

Ben jij organisatie sensitief en ga jij op een herstelgerichte manier ruimte creëren om de afdeling te verbeteren en verder te laten groeien?

Je geeft op bedrijfsmatig vlak leiding aan de polikliniek volwassenen. Deze polikliniek is verdeeld over twee teams en twee locaties en richt zich op het helpen van cliënten met persoonlijkheidsproblemen. In dit proces is de organisatie steeds op zoek naar manieren om cliënten beter en sneller te helpen. Denk aan verbeteringen in de behandeltrajecten, optimalisering van samenwerkingsverbanden (intern en extern) en verdere inhoudelijke verdieping.

Jij, als algemeen manager, gaat op een herstelgerichte wijze ruimte creëren voor deze ontwikkelingen en om de afdeling verder te laten groeien. Dit doe je in nauwe samenwerking met de manager behandelzaken, deze stuurt de zorginhoudelijke kant aan. Je rapporteert aan de directeur algemene zaken van de poliklinische psychiatrie.

De manager algemene zaken die wij zoeken herkent zich in het volgende:

  • Je kan leidinggeven op een herstelgerichte manier en weet hierbij een goede balans te vinden tussen contract en contact.
  • Je hebt hbo+ denk- en werkniveau, dit op het gebied van bedrijfsvoering.
  • Je kan anderen motiveren, coachen, faciliteren en verbinden.
  • Je bent je bewust van politieke belangen en organisatie sensitief.

Je start per 4 november aanstaande en werkt tot 31 december 2020, 36 uur per week. Je werkt op zzp basis, het uurtarief wordt met je besproken.

Je geeft op bedrijfsmatig vlak leiding aan de polikliniek volwassenen. Deze polikliniek is verdeeld over twee teams en twee locaties en richt zich op het helpen van cliënten met persoonlijkheidsproblemen. In dit proces is de organisatie steeds op zoek naar manieren om cliënten beter en sneller te helpen. Denk aan verbeteringen in de behandeltrajecten, optimalisering van samenwerkingsverbanden (intern en extern) en verdere inhoudelijke verdieping.

Jij, als algemeen manager, gaat op een herstelgerichte wijze ruimte creëren voor deze ontwikkelingen en om de afdeling verder te laten groeien. Dit doe je in nauwe samenwerking met de manager behandelzaken, deze stuurt de zorginhoudelijke kant aan. Je rapporteert aan de directeur algemene zaken van de poliklinische psychiatrie.

Je start per 4 november aanstaande en werkt tot 31 december 2020, 36 uur per week. Je werkt op zzp basis, het uurtarief wordt met je besproken.