Company: Synergie
Location: Antwerpen (stad)

Apply

2060 Antwerpen (stad)

Voor onze klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een legal & insurance manager. Je neemt in alle dossiers met betrekking tot verzekeringen en legale aansprakelijkheid. Je neemt het voortouw in het opstellen van het verzekeringsplan voor de commerciĂŤle activiteiten en personeelsaangelegenheden. Je geeft advies als expert in schadegevallen. Bovendien zal jij met jouw expertise vakkundig ook juridisch advies geven aan de directie en het management team. Je zorgt voor de permanente ontwikkeling van je medewerkers en volgt hen consequent op.

  • Leidinggevende skills
  • Analytisch sterk
  • Goed aanpassingsvermogen
  • Masterdiploma in rechten, minimum 4 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Goede kennis van verzekeringsbeheer, aansprakelijkheid, vennootschaps- en handelsrecht is hier een must

Het team bestaat uit drie legal advisors en een paralegal officer. Je komt terecht in een aangename omgeving.