Company: Decom Technology People
Location: Rotterdam

Apply

Rotterdam

Wil jij voorop lopen bij de realisatie van glasvezel projecten? Voor projecten tot 200.000 aansluitingen zoeken we een ervaren Verwerver / Negotiator / Commercieel Manager . Jouw uitdaging? Het begeleiden van stakeholders en met name gemeenten bij het tot stand komen van een definitieve getekende samenwerkingsovereenkomst. Dit ga je doen voor projecten in het buitengebied en kleine tot middelgrootte kernen. Je bent minimaal een dag in de week op kantoor (goed bereikbaar met de trein) en verder werkzaam door heel Nederland.


Wat je als Commercieel Manager Glasvezel Projecten doet:

In de voorbereiding vinden een reeks gesprekken plaats met betrokken gemeenten, waterschappen, provincies en andere stakeholders met als doel betrokkenheid tijdens latere fasen te realiseren en afspraken over de vergoedingen tijdens de aanleg (Leges, Degeneratie) te maken. Het resultaat van de gesprekken is een getekende samenwerkingsovereenkomst en vertrouwen bij de stakeholders, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan bij verdere stappen in het proces van vraagbundeling en realisatie.

  • Begeleidt stakeholders en met name gemeenten begeleiden bij het tot stand komen van een definitieve getekende samenwerkingsovereenkomst.
  • Verzorgt besprekingen en geeft uitleg over praktische zaken van aanleg, zoals gewijzigde diepteligging, bomen, toezicht, leges, degeneratie en dergelijke.
  • Adviseert over bestuurlijke en politieke besluitvorming en stemt af met stakeholders binnen Glasvezel buitenaf.
  • Onderhoudt contact met interne (legal, projectmanagers, etc) en externe (gemeenten, provincies, waterschappen, landeigenaren, etc) betrokkenen.

Wat jou een goede Commercieel Manager Glasvezel Projecten maakt:

  • Je hebt HBO/Universitair werk en denkniveau, aangevuld met relevante ervaring binnen de telecom. Hierdoor ben je zeer zelfstandig en in staat om deals te sluiten.
  • Je hebt ervaring met processen binnen de telecom, kennis van het van aanleggen van netwerken en van de telecomwet.
  • Je hebt juridische affiniteit, bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld.
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 17 mentaliteit.

Werken bij Decom

Natuurlijk maken we de best mogelijke match tussen specialist en opdrachtgever, maar we gaan verder dan dat. We helpen specialisten ook na de start van hun nieuwe uitdaging om hun doelen te bereiken.

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde opdrachtgever en bent onderdeel van #TeamDecom. Dat betekent goede ondersteuning, coaching, een sterk netwerk en superfijne collega´s.

Jouw inzet wordt goed beloond. Je krijgt een uitstekend salaris op basis van kennis- en ervaring. Daarnaast investeren we in de gezelligheid die hoort bij een leuke baan.

Ga je met ons voor de volgende stap in je carrière?