Company: Harvey Nash Gent
Location: Gent

Apply

Gent

Functieomschrijving
Als Internal Account Manager is het jouw taak de klanten doorheen de hele customer journey bij te staan met een excellente service. Je werkt nauw samen met je collega’s van administratie, marketing en productie om elk project succesvol af te leveren.
Taken
 • Je rol start bij het analyseren van de (nieuwe) klant en zijn aanvraag. Je technisch inzicht, analytische geest en sterke productkennis (die je opdoet via een intensieve interne opleiding) komen aan bod.
 • Je werkt oplossingsgerichte offertes uit en die volg je zelf ook nauwgezet op met behulp van een professioneel ERP programma en CRM systemen. Je verwerkt de bestellingen, en regelt de leveringen en plaatsingen.
  Je bent het vaste aanspreekpunt voor je eigen klanten. Je denkt met hen mee om samen tot de ideale, duurzame oplossingen te komen. Je werkt actief mee aan de uitbouw van het productengamma, zodat je steeds de best mogelijke oplossingen kan aanbieden.
 • Je gaat op klantenbezoek wanneer dat een meerwaarde voor de case kan betekenen. Je bouwt een hechte persoonlijke band en langetermijnrelatie met hen op en krijgt zo hun vertrouwen.
 • Je klanten zijn preventieadviseurs, maintenance managers, productieverantwoordelijken, logistieke en technische diensten, facility managers en aankopers uit diverse sectoren (vooral productiebedrijven). Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.
Profiel
 • Je behaalde een Bachelor of Master opleiding en kan terugblikken op een ervaring waaruit blijkt dat je vertrouwd bent met: verlenen van een excellente B2B service, sterke administratieve opvolging, technische omgeving en teamwork.
 • Je bent gedreven, kan zelfstandig werken en hebt een sterke commerciële flair. Technische vraagstukken schrikken je niet af. Je haalt je energie uit goede resultaten en uit het overtreffen van de verwachtingen van jouw klanten. Jouw interne drive om te winnen geeft je de boost die je daar iedere dag voor nodig hebt.
 • Initiatief nemen ligt in je natuur, je weet je collega’s te inspireren en je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin. Je bent oplossingsgericht en hebt goede communicatieve, organisatorische en administratieve vaardigheden. Daarnaast kan je goed overweg met de typische softwarepakketten en kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans.
 • Extra troeven heb je in handen met:
  • Affiniteit voor IT (apparaten aan netwerken toevoegen, troubleshooting bij printers, software installeren)
  • Oog voor grafisch design (je kan visueel meedenken met je klant en dat idee verwoorden aan de graficus)
What’s in it for you?
 • Je komt terecht in een financieel gezonde en stabiele Vlaamse KMO met een dozijn sympathieke collega’s. Waarden als wederzijds vertrouwen, respect en eerlijkheid staan centraal.
 • Vanzelfsprekend kan je rekenen op een marktconform salaris, met de nodige extra’s volgens je eigen resultaten.
 • We bieden je een gevarieerde job waar je ownership kan nemen. Je werkt actief mee aan de verdere groei van de firma.
 • Een 40 uren week met 12 ADV dagen.