Company: Resumedia
Location: Amsterdam Nieuw-West

Apply

Postcode 1062 in Amsterdam Nieuw-West

Fulltime, Bepaalde tijd

Resumedia exploiteert diverse websites onder verschillende labels waarmee werkzoekenden worden ondersteund met handige carrière tools, met name gericht op het maken van een cv. Het is een SaaS product dat wordt aangeboden aan zowel B2C in geheel Europa (NL, BE, FR, IT en ES) als B2B instanties die werkzoekenden begeleiden naar een nieuwe baan.

Inmiddels is er al bootstrappend een kerngezond bedrijf opgebouwd met indrukwekkende resultaten en hebben we een marktleidende positie verworven in termen van bezoekers en naamsbekendheid. Nu is het tijd om de volgende stap te maken door met alle learnings vanaf scratch een geheel nieuw ‘state of the art’ platform te ontwikkelen waarin alle bestaande labels worden samengevoegd tot één internationale website en brand om zo de rest van de wereld te veroveren en onze ambities waar te maken.

Op dit moment bestaat het bedrijf uit een team van remote medewerkers en is de ontwikkeling en het beheer van het huidige platform uitbesteed aan een externe partij. Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam zal het team verder worden uitgebouwd met jou als lead developer/CTO in de hoofdrol. Als lead developer/CTO sta je als architect aan de basis van ons nieuwe platform en bepaal je de ideale tech stack van moderne technieken zoals React. Op basis daarvan stel je een ‘A-Team’ samen van enkele steengoede developers of ga je samenwerken met een geschikte outsource partner om het nieuwe platform te bouwen. Het is jouw taak om dit team als een geoliede machine aan te sturen, gerelateerde zaken zoals DevOps in goede banen te leiden en uiteraard ook zelf je
handen uit de mouwen te steken om jouw development skills in de praktijk te brengen.

Het resultaat is een schaalbaar high traffic multilingual platform met carrière tools die het verschil maken voor werkzoekenden en waar onze obsessie voor techniek, snelheid, security, usability, design en SEO duidelijk naar voren komt.

Profiel:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Uitgebreide full-stack kennis zoals React en PHP, Ruby of Node.js;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met het bouwen van complexe websites vanaf scratch;
 • Ervaring met het werken in een Scrum/Agile team;
 • Achtergrond met online startups en scaleups is een pré;
 • Creatief, meedenkend en gevoel voor product en design;
 • Werkt netjes en gestructureerd zodat alles beheersbaar blijft.

Wij bieden:

 • Uitstekend salaris;
 • Bonusregeling;
 • Mogelijkheid tot medewerkersparticipatie;
 • Auto, laptop, telefoon etc.
 • Heerlijke koffie;
 • Dagelijks verzorgde lunch.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd