Company: ISS Facility Services
Location: Fredericia

Apply

ISS søger en Service Manager til at føre tilsyn med rengøring og serviceydelser hos en af vores helt store kunder i Fredericia, Odense, Esbjerg – med base i Fredericia. Du har ledelsesansvar for ca. 35 medarbejdere, og det er din opgave at lede og motivere medarbejderne, så de varetager opgaverne og kundens interesser effektivt og professionelt. Du er med til at planlægge og koordinere både den daglige rengøring og vagtsætningen af personalet, ligesom det er dig der står for lønadministration og materialestyring. Derudover står du for at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø og dermed sikre instruktion af nye medarbejdere i midler, metoder, ergonomi og kvaliteter. Det er dit ansvar at levere høj kvalitet og god service overfor kunden, som du dagligt er i kontakt med. Ydermere, kommer du til at arbejde med forandrings- og serviceprocesser, hvor evnen til at være en ægte holdspiller og samtidig have lysten til at udvikle dig i takt med opgaverne, er vejen til succes.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor der både er tale om nat og dagarbejde.


Synlig leder med relationelle kompetencer

Du har flere års erfaring med service, gerne fra servicebranchen, hvor du har haft ansvar for et selvstændigt forretningsområde, og har arbejdet indgående med at skabe resultater igennem ledelse af andre mennesker. Ligeledes har du måske gennemført en relevant uddannelse, som bidrager til arbejdet med serviceleverancer, økonomi og ledelse. Din personlighed kan betegnes som omstillingsparat, fleksibel, god til at holde mange bolde i luften. Du skal kunne sætte dig ind i kontrakten med kunden for at sikre, at kundens behov og krav bliver indfriet – og gerne overgået. Vi lever af den gode service, og derfor er det afgørende, at din tilgang til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere er respektfuld, empatisk og nærværende. Vi forventer, at du som leder har gode veludviklede formidlingsevner, er god til at følge op og forstår at lede, motivere og udvikle medarbejdere i respekt for individet og for teamet. Kendskab til IT på et erfarent niveau er helt afgørende, da du skal forvente at bruge ressourcer på IT programmer i dagligdagen.

ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.


Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 15. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Customer Delivery Manager Marianne Nordstrøm på tlf.: 21 38 75 90


Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt

ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.