Company: StudentConsulting
Location: Malmö

Apply

Malmö

:

Vår kund är en marknadsledande internationell tillverkare av moderna och säkra automationslösningar till hemmet. Företaget syftar till att förbättra livskvaliteten genom att förenkla vardagens rörelser: funktionella produkter med en spännande design som gör att människor kan komma in och lämna sitt hem i full frihet, med största komfort och därmed njuta av sina bostadsområden till fullo. Vår kund erbjuder enkel integrationen, ett brett sortiment, avancerad elektronik, fin design och det mest kompletta och attraktiva automationssystemet.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla koncernens skandinaviska dotterbolag. I rollen som Area Sales Manager kommer du att arbeta med att driva försäljningen i Sverige och Norge; du skapar långsiktiga affärer med såväl befintliga som nya kunder och partners, och är orädd för att agera operativt med prospektering och kundmöten. I ditt ansvar ingår även strategisk försäljnings- och marknadsanalys för att upptäcka nya affärsmöjligheter och därmed öka resultat och tillväxt.

Du kommer även vara delaktig i regionens förändringsarbete med implementering av nya produktlinjer samt med etablering och byggnad av den regionala kundbasen. Du arbetar mot satta mål och KPI:er men får stort förtroende för den egna prestationen i rollen. Inom koncernen finns stora möjligheter till utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Dotterbolagets huvudkontor är beläget i Malmö, men du som söker kan vara bosatt i södra Sverige. Tjänsten kräver B-körkort och ställer krav på en stor del resande inom Skandinavien.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har flerårig erfarenhet inom operativ och strategisk B2B-försäljning. Du har ett tekniskt intresse, och en bakgrund inom hemautomation/Smart Home är mycket meriterande, men inte ett krav. Tjänsten kräver flytande kunskap i svenska och engelska samt en förståelse för de andra skandinaviska språken.

Vi söker dig som är driven, motiverad och självständig. Du vill gärna förändra, och trivs i en entreprenöriell roll; långsiktig utveckling är för dig en självklarhet. Du är strukturerad och har en god relationsbyggande förmåga.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval.

Observera att vi inte godkänner ansökningar mottagna per e-mail, utan enbart ansökningar som kommit in genom vårt digitala rekryteringsverktyg.