Company: POULPHARM
Location: Izegem

Apply

Responsible for: * The coordination, implementation and continuous improvement of the corporate quality systems; * Increasing quality awareness and training of employees; * Keeping procedures up-to-date; * Internal and external audits; * Follow-up of CAPA’s and complaints. You will report to the management team. You will be assisted by a QA Officer and work for several associate companies active in the veterinary pharmaceutical and animal feed sector, including: * A CRO (contract research organisation) performing (pre)clinical studies in food producing animals (GCP and GLP); * A diagnostic laboratory (ISO 17025); * A vaccine production unit (GMP); * A distribution company for veterinary medicines and animal feeds (GDP, FCA); * Veterinary practice.

* A Master degree; * More than three years of experience as QA manager; * Experience as QP and/or RP is an asset, but no requirement. * Flexible, communicative, pro-active, self-assured, precise and analytical person; * Able to work both independently and in teams; * Fluent in English and Dutch with excellent oral and written communication skills.

 • Het plan, de fases en de acties van kwaliteitsopvolging ontwikkelen en uitvoeren
 • De personeelsleden bewustmaken van en opleiding geven over de benadering van kwaliteit
 • Gevallen van non-conformiteit analyseren Corrigerende acties bepalen en aanbevelen
 • Documentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden
 • Kwaliteitsgegevens opvolgen en analyseren Veranderingen en verbeteringen bepalen
 • Kwaliteitsprocedures uitwerken en aanpassen en de correcte toepassing controleren
 • Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (ontwerp, uitwerking, …)

 • Leervermogen hebben
 • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
 • Resultaatgerichtheid
 • Zin voor nauwkeurigheid hebben
 • Samenwerken als hecht team
 • Omgaan met stress
 • Contactvaardig zijn
 • Zelfstandig werken

* A highly diverse and challenging job in a young, fast-growing company with room for ownership and personal development; * A competitive salary with extra-legal benefits; * Work place in Izegem or Ghent.