Company: Cybercom Sweden & Denmark
Location: Stockholm, Stockholms län 11157

Apply

Har du förmågan att inspirera och engagera andra samt drivs av att se människor utvecklas? Vi söker nu dig som vill utvecklas i ditt ledarskap och arbeta strategiskt för att optimera leveransen mot kunder. Vill du även jobba närmare kunder och ha säljansvar så är denna rollen perfekt för dig! Är du den vi söker? Ansök till ditt nya jobb hos oss! 

På Cybercom arbetar vi med att hjälpa våra kunder att dra nytta av möjligheterna i den uppkopplade världen – därför söker vi nu Consultant manager till ett team av duktiga utvecklare i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med att leda, utveckla vår verksamhet och ta ett närmare grepp om kunder för att hitta uppdrag åt våra konsulter. Cybercom är ett internationellt företag med 1300 anställda fördelat på fem länder. Vi sitter i ljusa lokaler på Sveavägen 20 i Stockholm där du som anställd får ta del av en arbetsplats med god kultur och högt i tak.


Hur ser ditt nya jobb ut? 

Ditt nya jobb är en spännande och varierande ledarroll. Som konsultchef kommer du ha personalansvar och leveransansvar till ett team på 20 utvecklare. Utöver att arbeta med teamets kompetensutveckling så kommer du få arbeta med försäljning av digitala lösningar åt våra kunder. Vi tror att du har en teknisk bakgrund som tillexempel programmerare, arkitekt eller Cloud utvecklare.

Du kommer att en avgörande roll för teamets välmående och prestation. Tillsammans med ledningsgruppen kommer du att utveckla vår verksamhet, våra konsulter och våra erbjudanden. Vill du utvecklas och ha mer kundkontakt så är denna roll perfekt för dig. Vi är ett starkt team med hög kompetens och med din hjälp vill vi ta ytterligare steg framåt.


Vem är du? 

Du brinner för tekniken och håller dig väl uppdaterad kring nyheter och trender. Du har viljan och drivet i att tillsammans med andra vara aktiv i hur våra tjänster kring området utvecklas.

Vi vill jobba med dig för att du är en person som drivs framåt av egen kraft, är ödmjuk och inte är rädd för att fråga. En vardag med problemlösning är en självklarhet för dig – du kan helt inte tänka dig det på ett annat sätt.

Du har också:

  • ett genuint människointresse och tycker om att coacha andra i deras utveckling
  • lätt för att skapa och utveckla goda relationer med kollegor, medarbetare och kunder
  • stor vilja att lyckas i rollen

Du har minst några års erfarenhet som team lead samt har en teknisk bakgrund. Du har god förståelse för programmering samt drivs av att utveckla organisationen samt kundrelationer. Framför allt besitter du förmågan att engagera och leda andra och du är van vid kundrelationer! Det är meriterande om du har god förståelse för konsult- eller tjänstebranschen.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varför vill du jobba hos oss? 

Du vill jobba hos oss för att våra egna anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas och ha kul på arbetet med aktiviteter. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning, medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder.  

 

Övrig information:     

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Plats: Stockholm, Sveavägen 20

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschefen Rashin Kabodvand på Rashin.kabodvand@cybercom.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss: 

Hos oss får du möjlighet att jobba med konsultbranschens roligaste uppdrag hos spännande kunder, stora som små. Vi har en nära relation, god laganda och har ett stort fokus på intern kunskapsspridning. Vi är passionerade för den senaste tekniken och håller oss ständigt uppdaterade och satsar på personlig utveckling inte bara genom teamet utan på hela Cybercom, detta via vårt kompetensnätverk. Hos oss får du möjlighet att använda din kreativitet och jobba med innovation på vårt Innovation Zone. 

Spana in våra spännande kunder och projekt på http://www.cybercom.com/sv/Kun…