Company: Hamilton Bright
Location: Utrecht

Apply

Als Projectmanager Makro ben je de schakel tussen Hamilton Bright en Makro, een combinatie van Field Coaching en Project Management van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het volledige project bij de klant en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het project wordt gewaarborgd en geoptimaliseerd. Op dinsdag zit jij op het hoofdkantoor van Makro in Amsterdam. Jij stuurt een team aan van 26 verkoopmedewerkers, die werkzaam zijn op de vrijdag en zaterdag. Op deze dagen ben jij onderweg om jouw medewerkers te bezoeken op de winkelvoer.

In deze rol moet je schakelen met verschillende contactpersonen, die ieder waarde hechten aan andere zaken. Dit vereist het behouden van een duidelijk overzicht. Makro is een klant die veel initiatief van jou verwacht. Aan jou de taak om dit project te beheren en te continue verbeteren. Met jouw enthousiasme en energie zet jij je volledig in om de gestelde doelen te behalen.

Jij voert voortgangsgesprekken met de vestigingsverantwoordelijken en gaat in gesprek met category managers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor HR gerelateerde zaken omtrent jouw project, budgetbewaking, opstellen van rapportages, evaluaties en verbeterplannen. Deze laatste mag je ook zelf implementeren. Kortom: als Projectmanager zorg je voor continue kwaliteit, goede resultaten en een tevreden klant en team.

Wat wij zoeken

Jij houdt van afwisseling en snel schakelen, je stelt de juiste prioriteiten en bewaart de balans tussen de wensen van jouw klant en het aanbod van Hamilton Bright. Je maakt makkelijk contact op verschillende niveaus en beschikt over doorzettingsvermogen.

Enkele praktische voorwaarden:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciĂŤle richting;
  • Je hebt ervaring in projectmanagement;
  • Je bent woonachting in de randstad (Den-Haag/Amsterdam/Utrecht);
  • Je werkt 4 doordeweekse dagen en op de zaterdag.

Wat wij jou bieden

Hard werken wordt beloond! Uitgangspunt is een 40-uurscontract voor 7 maanden, met de intentie nog veel langer samen te werken.

Verder mag je het volgende verwachten:

  • Een passend salaris die op basis van jouw ervaring en verloop van gesprekken wordt ingeschaald;
  • Een jaarlijkse bonus;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een auto van de zaak, inclusief privĂŠgebruik;
  • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling en persoonlijke groei;
  • Onderdeel zijn van een hardwerkend, hecht team met ervaren collega’s.