Company: Sales Network
Location: Halmstad

Apply

Har du ett brinnande intresse för digitaliseringen och är en mästare på att hitta lösningar på alla problem. Då är du den vi söker! Vår uppdragsgivare inom IT är ett snabbväxande företag som erbjuder sina kunder allt från hemsideslöningar till kundanpassade system, appar och AI-teknik. Du kommer jobba under stort eget ansvar mot högt uppsatta mål.

Visionen är att företaget ska vara marknadsledande inom den digitala världen inom 5 år och du har stora möjligheter att vara med och skapa och påverka under denna resan. Du kommer att arbeta med telefonen som verktyg samt vara ute på fysiska kundbesök. Du ansvarar själv för att driva hela säljprocessen. Du vet att hårt arbete lönar sig och du lägger ett stort engagemang i dina kundrelationer.

Att arbeta motiverat och målinriktat är en självklarhet för dig, du är duktig på att bygga relationer samt brinner för att hitta lösningar för kunden. För oss är du som person viktigare än dina meriter samtidigt som vi gärna ser att du har några eller flera års erfarenhet av B2B-försäljning och gärna något års erfarenhet från IT-branschen. Det är viktigt att du har stort affärsfokus samt en stor fördel om du har ett bra uppbyggt nätverk att kunna bearbeta. Har du även stort eget driv, gillar att hitta lösningar och brinner för försäljning så är det definitivt dig vi söker!

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.