Company: Unik Resurs
Location: Linköping

Apply

Linköping

Har du ett gediget Teknikintresse och gärna skulle kombinera det med Strategiskt Inköpsarbete i din yrkesroll? Då är det här en roll för dig! Till en av våra kunder, en stor internationell organisation, söder om Linköping söker vi nu en Category Manager.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Category Manager arbetar du för att säkerställa en kvalitetssäkrad, kostnadseffektiv och hållbar försörjning av råmaterial samt komponenter till verksamhetens delar. Du leder och samordnar verksamhetens tvärfunktionella arbetsgrupper i samband med utvärdering av leverantörer samt upphandlingar inom egna organisationen eller globalt. Du driver utvecklingsarbetet av leverantörsbasen och söker aktivt nya möjliga vägar för kostnadsbesparingar. Du ansvarar för att utveckla leverantörer och bygga upp strategier för dina inköpsområden.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av liknande arbetslivserfarenhet inom Inköp. Förmodligen har du utbildning inom Inköp, men arbetslivserfarenhet kan komplettera detta. Du har god förhandlingsvana. Du är van vid att arbeta med hela flödet inom inköp.

Som person är du resultatfokuserad och driven i ditt sätt att arbeta. Du tar ansvar för ditt område och är van vid att arbeta självständigt. Du är strukturerad som person och har en förmåga att uttrycka dig på engelska och svenska tal och skrift.

Detta är ett längre uppdrag som kan leda till anställning.

Första urvalet i processen kommer att ske under vecka 33.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på elin.gladh@unikresurs.se.

Väl mött!

Unik Resurs