Company: Total Resurs
Location: Solna kommun

Apply

Solna kommun

På Total Resurs har vi sikte på att växa till det dubbla de närmsta åren och vi är redan på väldigt god väg. Vi på Total Resurs står nu inför en extremt spännande tillväxtresa där vi behöver hitta och rekrytera nya kollegor som tillsammans med oss vill överträffa våra förväntningar. Vi vill hitta dig med stor passion för ditt yrkesområde och som dessutom tycker det är förbaskat viktigt att ha roligt på jobbet! Vi behöver dig som vill vara med på vår framgångsresa och se till att vi har ett grymt inflöde av framtida kollegor till vårt team och till våra kunder!

Dina arbetuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Uppsökande rekrytering via sociala kanaler, exempelvis LinkedIn
  • Genomföra intervjuer och referenstagning
  • Bygga upp ditt eget nätverk av kandidater genom proaktiva möten

Din profil

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigaste att du brinner för rekrytering lika mycket som vi gör. Vi kommer därför inte hänga upp oss allt för mycket på vilken bakgrund du har men vi ser gärna att du:

  • Har en universitetsutbildning inom HR, beteendevetenskap, ekonomi eller liknande.
  • Har tidigare erfarenhet från uppsökande rekrytering, antigen vid sidan av dina studier eller på heltid. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen och gärna inom IT.
  • Har mycket goda kunskaper inom svenska, både skriftligt och muntligt.

Som person älskar du att bygga relationer och är professionell i ditt sätt att kommunicera. Du är strukturerad och har ett starkt behov av att följa upp och avsluta arbetsuppgifter. Du är kreativ i dina tillvägagångssätt för att hitta talang och har en förmåga att övertyga andra. Vidare är du uthållig och när du bestämt dig för något så ger du inte upp!

Vi erbjuder
Hos oss på Total kan vi erbjuda en kultur som genomsyras av nytänkande, driv men framför allt omtanke för varandra. Här finns alltid en strävan att utvecklas, växa och ha roligt på jobbet.

I rollen som rekryterare kommer du ha en nyckelposition när det kommer till att hitta Total Resurs framtida talanger och kandidater och möjliggöra för oss att ha rätt person på rätt plats. Du kommer tillhöra vårt fantastiska rekryteringsteam som tillsammans och med hög kvalité rekryterar nya talanger till vårt konsultgäng och till våra kunder. Vi är ett sammansvetsat team som har humor, stort engagemang för rekrytering och tillsammans arbetar vi både högt och lågt med en riktig ”will-do”-attityd.
Ditt fokus kommer ligga på rekryteringsprocessens första skede vilket innebär att du aktivt säkerhetsställer ett flöde av kandidater till positioner inom de IT-relaterade områden vi arbetar t ex. support, drift, projektledning och sälj bland annat.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka inte att kontaka:
Hanna Malmenbratt VD, hanna.malmenbratt@totalresurs.se

Om Total Resurs
Redan när du tar klivet in genom dörren har du tagit nästa steg i din karriär! Vi på Total Resurs har en bakgrund från IT-branschen och tillhör därför inte de traditionella bemanningsföretagen. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med fast lön och bra villkor. Vi arbetar långsiktigt och för oss är det viktigt att du känner att du kan utvecklas. Vi erbjuder alla våra anställda en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Vill du certifiera dig eller gå en kurs inom något relevant område är ingen gladare än vi! Självklart står vi för alla kostnader kring certifiering och utbildning.
Total Resurs arbetar med både konsulttjänster och rekrytering inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och start samarbete. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT, kommunikation och rekrytering.