Company: Apotek Hjärtat
Location: Solna kommun

Apply

Solna kommun

Varför ska du jobba hos oss?

Anna Jakobsson, Chef Insikt & Konceptutveckling berättar:

Vi jobbar i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat team, som är duktiga på att stötta varandra och göra vardagen rolig. Här får du vara med och påverka Apotek Hjärtat in framtiden och tillsammans skapa det bästa kunderbjudandet

Vi söker ytterligare en Space manager till vår sortimentsavdelning. Rollen innebär ansvara för optimering av hyllutrymmet i våra apotek, vilket sker i samarbete med projektledare, kategorichefer och leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår att vidareutveckla konceptet, framtagande och utvecklande av planogram. Du ansvarar även för att göra analyser av sortiment och hyllutrymme i samband med förändrad sortimentsstruktur.


Dina arbetsuppgifter:

  • Framtagning av planogram
  • Driva igenom vår vision om lokalanpassade planogram
  • Genomföra Space managementanalyser
  • Varuplaceringar i samband med ombyggnationer och nyetableringar av butiker
  • Rullande uppdatering och kvalitetssäkring av lanseringar och lanserings tillfällen
  • Resursperson och diskussionspartner för butik vid ombyggnationer/nyetableringar och gentemot kategoriansvariga

Din profil

Vi söker dig som har några årserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av detaljhandel. Vi ser gärna att du har butiks och/eller apotekserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet och kompetens av Space managerprogram. Du har utbildning på högskolenivå inom ekonomi/marknadsföring eller annan likvärdig utbildning.

Som person är du mål- och resultatfokuserad och initiativrik. Du självgående, kreativ och bra på att kommunicera. Du är prestigelös och bidrar gärna till gruppens framgång och tar med en positiv attityd och humor till arbetet.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder Dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar – engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både Dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Tjänsten som är en heltidstjänst är placerad på Supportkontoret i Solna.


Välkommen in med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 12 augusti 2019, urval och intervjuer inleds i vecka 33.

Om du har frågor kring tjänsten under sommaren kontakta HR-specialist Måns Gref, 0720/857955 i juli 2019 och HR BP Philippa Hennerdahl, 0721/439758 i augusti.