Company: Jerrie
Location: Stockholm

Apply

Sista ansökningsdag: 2019-08-26 Jobbkategori: Service & Administration Plats: Stockholm

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Inom affärsområdet tjänster söker vi nu en Service Delivery Manager med placering i Göteborg eller Stockholm.


Rollen som Service Delivery Manager

Som SDM är ditt huvudsakliga uppdrag att säkerställa att avtalet efterföljs och servicenivåer upprätthålls effektivt och över tid på både nya och befintliga uppdrag. Du kommer också att arbeta med planering och genomförande av driftsättning av nya kunder. Att driva ett systematiskt arbete med hantering av avvikelser och ständiga förbättringar är en central del av tjänsten. Som Service Delivery Manager arbetar du med driftsfrågor och arbetar proaktivt för att skapa rätt arbetsflöden.

Du identifierar förbättringsmöjligheter och lönsamheten för ett antal av Samhalls viktigaste kunder. Denna rekryteringen kommer i huvudsak att fokusera på ett av Samhalls största satsningsområden, tvätt, men även ansvara för ett antal andra avtal. En viktig del är att jobba med lönsamhetsfrågor och säkerställa att avtalen efterföljs. Du är delvis operativ, jobbar nära linjecheferna och agerar som en konsulterande rådgivare för att skapa effektivitet och lönsamhet på uppdragen.

Med arbetet följer en hel del resor och övernattningar förekommer.

Erfarenhet

Du har erfarenhet av tvättbranschen på något sätt, kanske har du jobbat på ett tvätteri, suttit som avtalsansvarig för tvätt eller har annan likvärdig erfarenhet av området. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från en ledande befattning. Du får gärna ha arbetet med att hantera frågor inom drift, personal, kundrelationer, merförsäljning och avtal. Vi ser att du har god kunskap av vad som driver kostnader inom tjänsteproduktion och har ett lönsamhetstänk. Har du jobbat med Facility Management innan så är det meriterande.


Personliga egenskaper

Vi tror att du beskriver dig som en doer som får energi av att vara den som snabbt agera och ser lösningen. Du är uppmärksam har ett öga för detaljer och ser det som ingen annan ser. Pålitlig, engagerad och lyhörd är ord som beskriver dig bra. Som person är du resultatorienterad, affärsmässig och strukturerad. Du är en teamarbetare som trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt och du känner igen dig i Samhalls värderingar: Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad.


Ansökan

I denna rekryteringen samarbetar Jerrie och Samhall. Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och Personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Dire 0703 00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Sista ansökningsdagen är den 26 augusti. Urval påbörjas vecka 33.

Varmt välkommen med din ansökan!


Samhall
producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vårt hållbarhetsarbete belönades dessutom i European Business Awards 2015 där Samhall utsågs till Europas mest hållbara företag. Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera