Company: Nordic Choice Hotels
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Sales Manager med turbo sökes

Quality Hotel Nacka söker en ansvarsfull förare med turbo till vårt hotell, då vår tidigare säljare går vidare som Hotel Manager hos oss.

Quality Hotel Nacka är ett fullservice hotell med 164 ljusa rum, 12 konferenslokaler samt Brasserie X, 5 minuter från Slussen vid Sickla Köpkvarter. Hotellet erbjuder ett fullt utrustat gym och relaxavdelning med bastu, jacuzzi och swimmingpool. Parkering ligger i direkt anslutning till hotellet.

Du älskar att möta människor, både kunder och kollegor, du triggas av att uppfylla kundens önskemål och gillar att överträffa kundens förväntan.

Du kommer att driva affärer från start till mål vilket innebär att arbeta aktivt med uppsökande sälj mot konferens- och corporate marknaden, utveckla och följa en egen kundportfölj med nya och existerande kunder.


Vem är du?

 • Din motor drivs av att ge service
 • Du är inte ute på hal is när det gäller försäljning
 • Du tar ut svängarna för att komma dit du ska
 • Du är van att vinna och får motivation genom att gå på avslut
 • Du är typen som gillar att leda framför att bli ledd
 • Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet

Vi erbjuder;

 • Fantastiska kunder och kollegor
 • En professionell arbetsmiljö
 • Ett arbete fullt av upplevelser
 • Goda karriärmöjligheter
 • Lön och förmåner enligt avtal

Om oss

Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagande som för eventgästen, turisten, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Redo att gasa? Ansök senast 9 augusti. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Interjvuer sker löpande varför anställning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.