Company: Manpower
Location: Drogenbos

Apply

Project Manager Security – Automation

Online since: 02-04-2019

Location: Drogenbos

Position Type: Contract for an indefinite term

Job Description

Als Project Manager behandel je middelgrote tot grote projecten van A tot Z (van klantorder tot implementatie, acceptatie en facturering). Je staat veel in contact met openbare instellingen en internationale organisaties op Belgisch grondgebied. Je ondersteunt het salesteam in de precalculatie en het ontwerp van de beveiligingsoplossingen/ voorstellingen. Jij zorgt dat ervoor dat de uiteindelijke marge ‘bij voltooiing’ van het project in lijn is met de gebudgetteerde projectmarge. Je promoot beveiligingsoplossingen met een hoge toegevoegde waarde bij belangrijke klanten.

Client Description

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties. Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten.

Voor een firma actief in de beveiligingswereld gelegen in de streek Zennevallei zoeken wij een Project Manager Security – Automation.

Candidate Profile

A1 elektromechanica met minstens 2 jaar werkervaring of A2 met minstens 5 jaar werkervaring
Je beschikt over een eerste werkervaring in de beveiligingswereld.
Je hebt minimum 5 jaar ervaring als Project Manager
Je bent tweetalig (FR/NL) met een goede kennis van het Engels.
Goede kennis IT, Microsoft en netwerken alsook ervaring met SAP of ERP
Een krak in analyses maken alsook in relaties opbouwen met klanten, onderaannemers, service techniekers, etc.
Je bent energiek en dynamisch.

Client Offer

Dit innovatief internationaal bedrijf biedt een hoog salaris met bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, premies, etc.

Interesse?
Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV door naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be ter attentie van Celien Vrancken of bel 016/270333.