Company: THE PROJECT PILOTS
Location: Kontich

Apply

Kontich

Als Programma Manager valt het beheer van een aantal projecten onder jouw verantwoordelijkheid. De helicopter-view bewaren en organisatie- en leiderschapstalent zijn jouw tweede natuur? Laten we jou dan vlug onze openstaande vacature als Programma Manager toelichten.Functiebeschrijving
In de rol als Programma Manager beheer je een aantal projecten, ben je het aanspreekpunt van de verschillende project managers en ben je mee verantwoordelijk voor het eindresultaat van verschillende projecten. Je bewaart de helicopter-view gedurende het volledige trajectJe weet dat je kwaliteit moet leveren en rekening moet houden met termijnen en budgettaire verplichtingen.Je onderhoudt het contact met de klant en je begeleidt de technische en creatieve activiteiten.Je bent de contactpersoon tussen externe partners en het team. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan nieuwe ideeën en weet je die naar het team te vertalen.Je zorgt ervoor dat de betrokkenen op de hoogte zijn van het verloop van het project en je ziet erop toe dat knelpunten worden opgelost.
Profiel
Je hebt charisma dat zich uit in je leiderstalent.Je bent planmatig ingesteld en klantgericht. Maar je valt vooral op door je capaciteiten als coördinator en communicator.Je bent zeer communicatief, zowel schriftelijk als mondeling, in je presentaties, de groepsvergaderingen, de contacten met de medewerkers van de projecten, met eventueel andere projectleiders en met de leden van het managementteam.Je kunt autonoom werken, prioriteiten stellen en geconcentreerd blijven op de doelstellingen.Je hebt dus een goed inschattingsvermogen over de haalbaarheid van projecten.Je beschikt ook over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt tegen een stootje.Meertaligheid is een pluspunt.
Aanbod
Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeënAls werknemer ontvang je een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, gsm, verzekeringen, etc.)Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos GroupJe krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing eventsWij staan open voor zowel vaste medewerkers als freelancers