Company: Hays Recruiting experts worldwide
Location: Kruisem

Apply

Voor onze klant, Hilding Anders Belgium, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Productie Manager.

Hilding Anders Belgium nv, gevestigd in Zingem (tussen Gent en Oudenaarde), is een Belgisch productiebedrijf (200 medewerkers) van matrassen, bedden en boxsprings. Vanuit hun breed assortiment leveren ze zowel merken als private label producten. Grootdistributie, meubelwinkels, slaapspecialisten en projectbeheerders behoren tot hun klantengroep. Vele jaren van onderzoek, productontwikkeling en innovatie hebben ertoe geleid dat ze een toonaangevende marktpositie innemen en een internationaal begrip zijn in de slaapwereld. Sinds 2001 maakt Hilding Anders Belgium nv deel uit van de Europese marktleider Hilding Anders (ca. 7.600 werknemers, 20 merken, 23 productievestigingen), met hoofdzetel in Zweden.

  • Organisatie en coördinatie productie
  • People manager
  • Zingem

In de job van Production Manager ben je verantwoordelijke voor de organisatie van de productie (3 afdelingen) met het oog op het realiseren van de productie KPI’s op vlak van veiligheid, kwaliteit, planning en kosten. Jouw direct reports zijn de ploegverantwoordelijken. In deze rol zal je rapporteren aan de Plant Manager. Je bent verantwoordelijk voor het verder uitwerken van het beleid binnen jouw afdeling en werkt, samen met de andere leden van het managementteam, mee aan de verdere ontwikkeling van de plant en de bedrijfsdoelstellingen.
In het kader van de coördinatie van de productieplanning zal je nauw samenwerken met de planningsverantwoordelijke. Jullie stemmen dagdagelijks met elkaar af en de nodige wijzigingen volg je verder op zodat de geplande doorlooptijden binnen de productie verder gegarandeerd kunnen worden. Je zorgt voor een efficiënte bezetting van de teams. Je treedt op als een echte coach, stimuleert en motiveert de medewerkers en bouwt je teams verder uit. Je bent een zichtbare factor op de werkvloer en bent het aanspreekpunt voor de medewerkers. Je draagt bij aan het continu verbeteren van het productieproces en zal hiervoor nauw samenwerken met de Technical Manager. Ook het streven naar een accuraat stockbeheer van de grondstoffen en half fabricaten behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Verder zal je ook nauw betrokken worden in de dagdagelijkse ontwikkeling van nieuwe producten en processen. Je blijft graag op de hoogte van nieuwe productietechnieken en evalueert ze in het kader van de optimalisatie van bestaande productietechnieken.

Je komt voor de vacature van Production Manager in aanmerking wanneer je een hogere technische opleiding genoten hebt (bachelor of master) en wanneer je een aantal jaren relevante ervaring kan voorleggen. Je kan jezelf omschrijven als een people manager, een teamplayer en een sterke coach, die communicatief is en mensen weet te inspireren. Je hebt een gestructureerde aanpak en bent graag aanwezig op de werkvloer. Naast het Nederlands kan je je vlot uitdrukken in het Engels. Frans is een troef, maar geen must.

Hilding Anders Belgium nv is een sterke onderneming met een internationale bedrijfscultuur. In de job van Productiemanager kom je terecht in een ondernemende, groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is en waar je je competenties volop kunt benutten. Als Production Manager zal je mee het succes van deze onderneming bepalen! Voor deze job wordt jou een aantrekkelijk salarispakket aangeboden met tal van extralegale voordelen (oa.. bedrijfswagen). Gezien de vlotte bereikbaarheid van de onderneming blijf je bespaard van het fileleed.

Interesse in de job van Production Manager bij Hilding Anders Belgium? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09/269 25 43 (direct).