Company: PharmaRelations
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

PharmaRelations söker nu tillsammans med vår uppdragsgivare dig som vill arbeta som Nordic Field Product Manager. Uppdragivaren är ett internationellt läkemedelsföretag i spännande utvecklingsfas, med flera planerade lanseringar 2019/2020. Rollen som Nordic Field Product Manager är en kombination av Nationell Key Account Manager och Nordisk Produktchef.
Du kommer att ansvara för att bearbeta beslutsfattare och specialister nationellt. Det ingår också att ansvara för att utforma strategier/planer för både försäljning och marknadsföring inom produktområdet på nordisk nivå.
Vi söker en stark lagspelare, och andra personliga egenskaper som uppskattas för rollen är högt driv, flexibel inställning, prestigelöshet, resultatorientering och strategisk förmåga. Du bör dessutom ha ett starkt kundfokus och du motiveras av att skapa och utveckla relationer.
Du har minst 5 års erfarenhet som Field Product Manager för receptbelagda läkemedel. Erfarenhet av att ha arbetet med produkter inom området autoimmuna sjukdomar är meriterande för rollen.
Körkort och LIF utbildning/behörighet är ett krav och lämplig bostadsort för rollen är Stockholm med omnejd.
Låter det intressant?
För mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på PharmaRelations Nina Fredriksson 070-1652275 nina.fredriksson@pharmarelations.se eller Ola Gustavsson 070-1652233 ola.gustavsson@pharmarelations.se

Varmt välkommen med din ansökan. Ansökningar behandlas löpande. Ansök genom att klicka nedan.