Company: Inrego Group AB
Location: Stockholm

Apply

Har du en dröm om att få vara med och utveckla ett varumärke till att totalt explodera på marknaden och bli det mest kända inom cirkulär ekonomi och klimatsmart konsumtion? Inrego står inför en storsatsning framåt och har nyligen påbörjat expansionsresan mot att bli störst inom återanvändning av IT-produkter i de nordiska länderna samt globalt. Den här tjänsten är för dig som vill ha en ledande marknadsroll där du får utlopp för dina briljanta idéer och ditt innovativa (och helst annorlunda) tankesätt där du verkligen kan göra skillnad både för oss och samhället genom att driva en hel bransch.


Om rollen och utmaningen

Trots att vi funnits i snart 25 år känns det nästan samtidigt som att vi precis är i början av vår resa där många säger att Inrego är en väl bevarad hemlighet. Expansionen inom Norden har börjat, nyligen lanserade vi vår webshop i Finland, marknadsarbetet mot vår globala gren är i startgroparna och vi har många andra spännande satsningar framför oss att genomföra. Som marknadschef har du personalansvar för kollegorna på marknadsavdelningen som i nuläget består av en Digital Manager och en Art Director. Du ingår i Inrego Nordens ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Som marknadschef sätter du mål, tar fram marknadsstrategin och ser till så att vi genomför aktiviteter så att vi når våra övergripande affärsmål och stärker Inrego-varumärket på den nordiska och globala marknaden. Du är ansvarig för marknadsbudgeten och leder marknadsteamet och du koordinerar marknadsarbetet med försäljningscheferna så att vi får full impact. Du analyserar marknaden och kunderna och du tar fram idéer för att på kreativa sätt marknadsföra Inrego till att bli det självklara valet för handel med använd IT-utrustning.


Dig som vi letar efter

Du är en visionär med minst en entreprenörsådra pumpandes i kroppen och vill ta dig an en roll där du får jobba med hållbarhet, marknadsföring, ledarskap & varumärkesutveckling. Du trivs med att skifta mellan att ha ett helhetsperspektiv och att dyka ner i operativa uppgifter. Du kan både traditionell och digital marknadsföring samt PR. Du har riktigt bra koll på marknadstrender och är samtidigt den som älskar att tänka utanför ramarna och har modet att testa på nya saker. Du gillar att arbeta i en förändrande miljö, är analytisk och har förmågan att motivera och inspirera andra.


Kvalifikationer

  • Du kan skriva copy på svenska och engelska. Färdigheter inom andra nordiska språk är ett plus i kanten
  • Minst 5 års erfarenhet av marknadsledande roller där du kan visa på dokumenterat resultat
  • Genomfört högre studier inom marknadsföring och kommunikation
  • Väldigt goda kommunikationsfärdigheter och en förmåga att kunna skapa goda relationer
  • Tidigare arbetat i en ledningsgrupp
  • Erfarenhet av att leda under förändring


Om oss

Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och genom återanvändning skapas konkreta miljövinster. Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Vi växer snabbt och är idag ca 150 medarbetare.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida.

Vi växer snabbt och delade nyligen upp vår verksamhet i två bolag; Inrego Norden och Inrego Global. Läs mer om det här.


Omfattning:
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)


Tillträde:
Omgående enligt överenskommelse


TLDR
: Vi letar efter en grymt duktig marknadschef som vill ta vårt varumärke till nästa nivå.