Company: Schibsted
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Arbetsuppgifter

Blir det Du & Jag?

Jag heter Blocket Jobb och jag fyllde precis 8 år.

Trots att jag är ung kan jag garantera dig att jag är väldigt mogen och erfaren för min ålder. Jag har till och med hunnit bli Sveriges mest välbesökta jobbsida. Många säger att framgången beror på min personlighet – mycket humor, kreativitet och jävlar anamma. Hos mig lovar jag att du kommer att få skratta mycket, utvecklas, utmanas och jag kommer alltid att uppskatta dina framgångar. Min familj består av ett gäng härliga, drivna och engagerade människor.

Allt känns egentligen helt perfekt, men det är något som saknas. Är det du?

Kvalifikationer

Blocket söker just nu två Key Account Managers. Som Key Account Manager på Blocket Jobb blir du anställd i en försäljningsorganisation med vind i seglen. Ditt arbete kommer huvudsakligen att innebära försäljning med fysiska möten i fokus. Blocket Jobb växer kraftigt vilket innebär att jobbet består av att förvalta och förbättra en etablerad kundlåda med köpande kunder såväl som av nykundsbearbetning. Du blir expert på att skräddarsy rekryteringslösningar för att möta kundens unika behov och bygger långsiktiga relationer genom både uppföljning och uppdatering av nya produktnyheter. En del resor ingår i tjänsten.

Du kommer att arbeta med löpande försäljning och kundbearbetning genom hela säljprocessen i form av:

Prospektering, nykundsbearbetning och bygga relationer med befintliga kunder

Aktivitetsansvar, du bokar dina egna möten

Budget- och kundansvar

Försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys

Din bakgrund

Vi tror att du har jobbat med försäljning i 4-5 år och av dessa 2 år som Key Account Manager. Vi ser som en avgörande faktor att du som person har passion för försäljning och dialogen med kunder och att du drivs av att prestera. Du är självgående, resultatinriktad, prestigelös och drivs av att ha stort eget ansvar. Du är snabb på att analysera och förstå kundens behov och kommer väl förberedd till dina samtal och möten. Du älskar att jobba med försäljning i fartfyllda och entreprenöriella miljöer.

Vi erbjuder dig att arbeta med Sveriges största och mest folkkära marknadsplats! Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandeln i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Blockets syfte är att bidra till en hållbar värld med massor av möjligheter. Det gör vi genom 250 medarbetares stora engagemang och vilja att göra skillnad. Här jobbar vi ut efter våra starka värderingar – ta ansvar, samarbeta, våga och skapa WOW!

Därutöver har vi affärsområden som bland annat Jobb och Bostad och våra ambitiösa tillväxtplaner innebär många nya spännande affärsmöjligheter. Vi erbjuder även en central arbetsplats och marknadsmässiga förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer att få ett bra förmånspaket med bl.a. sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och tillgång till vår egna massös. Som en del av Schibstedkoncernen finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Blocket ägs av Schibsted och omsätter cirka 1 miljard SEK. På vårt kontor i Stockholm arbetar vi tillsammans för hållbar konsumtion, smarta tjänster och digital innovation.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan redan idag, då det råder sommartider kommer vi att börja träffa kandidater i augusti men du är varmt välkommen med din ansökan nu!

Vi gillar olikheter – kollegor med olika bakgrund och perspektiv berikar arbetsplatsen och Blocket som marknadsplats.

På Blocket gör vi skillnad tillsammans och skapar en hållbar framtid!

Vi har riktigt bra förmåner

30 days holiday

Fun events including awesome Kick Offs

Excellent learning and development opportunities

Generous annual wellbeing allowance and much more

Parental leave premium

A great, modern office in central Stockholm

Breakfast every Monday and fika on Fridays