Company: NOTE Norrtelje AB
Location: Norrtälje

Apply

Norrtälje

Vi söker nu en självständig och resultatorienterad säljare/KAM som vill vara delaktig i NOTEs forsatta tillväxt. Du som söker ska arbeta målinriktat och affärsmässigt i nära relation med kunder och ha gedigen erfarenhet av att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du ska ha en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta både med kollegor inom koncernen samt med externa kontakter.Tjänsten innefattar arbete både mot befintliga kunder, likväl som bearbetning av nya kunder och prospects.EMS och tillverkningsindustrin har en komplexitet som kräver att du har förmågan att kunna hantera många olika detaljer och uppgifter parallellt.Som person ska du vara prestigelös, driven, ansvarstagande, målinriktad och trygg. Du utgår från Norrtälje, men i arbetet ingår en del resande därför är B-körkort och egen bil ett krav.Kvalifikationer: Flerårig dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljningFlerårig erfarenhet och kunskap inom tillverkning samt avtals- och affärsförhandlingar i EMS-branschen och/eller tillverkningsindustrinVana att arbeta i CRM- och ERP-systemGod vana i Word, Excel och PowerPointFörmåga att uttrycka sig väl i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.Vänligen maila in din ansökan.

OBS! Vi kommer inte besvara några ansökningar innan sista ansökningsdag 31 augusti.