Company: Inrego Aktiebolag
Location: Stockholm

Apply

Är du en fartfylld säljare med stor passion för att göra affärer och bygga starka kundrelationer? Gillar du att ha fria tyglar och längtar efter en roll där du får dra nytta av den bubblande entreprenören inom dig? Som International Key Account Manager jobbar du mot kunder på den globala marknaden och är med och utvecklar ett helt nytt affärsområde – samtidigt som ditt arbete påverkar miljön positivt!


Om rollen

Vi växer snabbt och delade nyligen upp vår verksamhet i två bolag; Inrego Norden och Inrego Global. Läs mer om det här. Tillsammans med en kollega kommer du att vara med och utveckla ett helt nytt affärsområde på Inrego Global, där du får stora möjligheter att själv vara med och påverka hur du lägger upp ditt arbete.


Arbetsuppgifterna inkluderar framför allt att:

  • Identifiera och etablera kontakt med nya nyckelkunder som finansbolag, leasingbolag och recycling-företag på den globala marknaden.
  • Skapa starka och långsiktiga relationer med kunderna för att få möjlighet att köpa in begagnad IT-utrustning som de ska byta ut.
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen och utvecklingen av affärer. Du jobbar med allt från kundprospektering till att skriva avtal och hanterar det kringliggande som bland annat logistikplanering, kalkylhantering och systemregistrering.

Det förekommer resor i tjänsten.


Dig som vi letar efter

Som person vill du vara där det händer mycket, gillar att ha högt i tak och lägger stort värde i att ha roligt på jobbet. Samtidigt är du en affärsorienterad, samarbetsvillig och driven ”doer” som ständigt strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat. Du är målinriktad, analytisk och duktig på att själv planera och lägga upp ditt arbete. Du är en ”glaset är halvfullt”-person som är en skicklig relationsbyggare och som ger sig in i möten med nya människor med en positiv och energifylld inställning.


Kvalifikationer:

  • 3-5 års erfarenhet av att jobba som KAM och tidigare erfarenhet av komplex försäljning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper, framför allt inom Excel och PowerPoint


Meriterande:

  • Kunskap inom ytterligare språk, framför allt franska
  • Erfarenhet av att ha arbetat i en internationell organisation


Om oss

Vår mission är att minimera miljöpåverkan från använd IT-utrustning och genom återanvändning skapas konkreta miljövinster. Förra året kunde vi återanvända 300 000 IT-produkter och tillsammans med våra kunder minska deras klimatavtryck med 4 400 ton koldioxid. Det motsvarar energin för att värma upp 17 600 lägenheter i ett år.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Vi växer snabbt och är idag ca 150 medarbetare.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida.


Omfattning:
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Vi växer snabbt och delade nyligen upp vår verksamhet i två bolag; Inrego Norden och Inrego Global. Läs mer om det här.