Company: EQonomy
Location: Stockholm

Apply

Det här är ett konsultuppdrag via oss på EQonomy/Wise Professionals där du blir anställd via oss och jobbar ute hos kund. Tjänsten är ett deltidsuppdrag på 75% med start efter sommaren som pågår 2,5 år framåt. Placering är på kundens kontor i centrala Stockholm.


Om rollen

I rollen som Insurance Manager blir du ytterst ansvarig för kundens försäkringsprogram. Det innebär bland annat att du identifierar och utvärderar koncernens försäkringsbehov samt kontinuerligt anpassar försäkringsskydd utifrån nya risker som uppstår eller minskar i verksamheten. Du administrerar koncernens egendom- och ansvarsförsäkringar, sammanställer och avrapporterar information vid förnyelse/upphandling. Rapportering sker primärt till CFO och General Counsel.

Rollen kommer bland annat bestå av att:

  • Identifiera och utvärdera koncernens försäkringsbehov
  • Utreda, förhandla och upphandla försäkringar
  • Administrera information till försäkringarna
  • Intern försäkrings- och skaderådgivning
  • Hantera koncernens skador genom att koordinera med extern skadereglerar och administrera större egendom- och ansvarsskador
  • Viss löpande ekonomisk administration och budgetansvar


Om dig

För att trivas i den här rollen ser vi att du har minst två års erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare. Du är kunnig inom försäkringar och har kunskap eller utbildning inom främst sakförsäkring, relaterad juridik och risk management.

Som person är du noggrann, analytisk och har förmågan att fatta beslut. Du trivs med att ta initiativ och självständigt driva dina huvudområden framåt. Vidare är du ansvarstagande samt har lätt för att samarbeta med andra.


När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.


Ansökan

Har du frågor om rollen kontakta konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se). För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan.

På grund av semestertider vill vi redan nu flagga för att vår återkoppling till dig kan dröja något längre än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig så snart vi gått igenom din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!