Company: Nordic Choice Hotels
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Är du en front office-unicorn som vill sätta ditt avtryck under tiden vår shift leader går på föräldraledighet?

Kanske rockar du en receptionist-roll idag och vill ta ett steg upp eller vill du bara ansluta dig till ett hotell med familjär och peppande stämning?

Quality Hotel söker en Front Office Manager som ska leda vårt receptionsteam på fem personer. Du arbetar i driften med att checka in och ut gäster, svara i telefonen, ta emot bokningar, förbereda ankomstlistor, fakturera mm. Du säkrar även att rutiner implementeras, att vi lever upp till våra mål på mersälj och värvning av medlemmar. Med en positiv JA-anda skapar du upplevelser att minnas för våra gäster och inspirerar andra att följa efter. Göra som vi alltid gjort? Oh nej! Allt som går att förbättra ska förbättras och du gillar att gå i bräschen!

Är du intresserad? Gör vårt enkla personlighetstest för att ta reda på om du är rätt person för jobbet.


Gör testet!

1. Gillar du att vara snäll mot alla, alltid?

2. Tycker du om att springa på din arbetsplats? Kanske även hoppa bland?

3. Är du lite magisk?

4. Kan du omvandla någons dåliga humör till färgglatt, ljust och härligt på bara ett litet ögonblick?

5. Brukar andra säga att du är mjuk och lite ovanlig?

6. Skulle du kunna leva på popcorn och mjukglass?

7. Vill du kasta glitter över andra dagligen? Kanske inte bokstavligen. Förutom ibland.

8. Har du humor?

9. Vill du ha genuint roligt på jobbet?

10. Vill du leda en reception till stordåd?


Om oss

Quality Hotel Nacka är en relativt liten personalstyrka med stort hjärta. Ett stenkast från Slussen med endast 10 minuter med buss står vi stolta med 9 våningar, 13 konferensrum och 164 rum.

Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, turisten, jullovsfiraren, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Ja, vi tror att unicorns finns på riktigt och nu letar vi efter dig!

Svarade du ja på fler än 7 av frågorna ovan? Ansök senast 30 aug. Tjänsten är ett vikariat och tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.