Company: Marginalen Bank
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Vi ser till varje individ, dess unika förutsättningar och behov. Och vi har en arbetsplats där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare. För oss är jämställdhet viktigt, tillsammans med våra värderingar. Vi är en mångkulturell arbetsplats med ett 20-tal olika nationaliteter som tillsammans bygger Marginalen Bank.


Är du vass på Digital Content och vill arbeta i en organisation som värdesätter ditt driv och din professionalism? Motiveras du av att arbeta i en modern verksamhet som digitaliserar och automatiserar processer? Då ser vi gärna att du läser vidare..

Som Digital Content Manager arbetar du operativt med att förbättra innehållet i våra digitala kanaler såsom hemsida, sociala medier, nyhetsbrev/e-post och digitala annonser. Syftet är att öka kundnöjdheten, varumärkeskännedomen, trafiken till vår hemsida och konverteringsgraden.

Rollen innebär också att du ansvarar för våra sociala medier och utvecklar dem till en nivå som överträffar marknadens förväntningar.


Vem du är…

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet i Content Manager-rollen och har en relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation.

Du är bra på att skapa relevant och engagerande innehåll som du testar, anpassar och utvecklar baserat på insikter och data. Du är en skicklig copy och brinner för att fånga läsarens uppmärksamhet med dina formuleringar.

Vi värdesätter din effektivitet, målmedvetenhet och förmåga att åstadkomma resultat. På Marginalen Bank arbetar vi agilt varför det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga och är förändringsbenägen som person.

Det är ett stort plus är om du har arbetat med verksamhetsberättelser.

Utöver detta står du bakom våra värderingar och har inga problem att ta dessa till dina egna, dvs du är:


Professionell –
och behandlar andra med respekt. Du är även proaktiv och driver igenom fattade beslut.


Målinriktad –
Du har ett högt driv och löser uppgifter på ett effektivt sätt. Du levererar i tid och med förväntad kvalitet.


Modern
– Du tänker nytt och utanför ramarna. Du tar aktiv del i samhällsutvecklingen inom olika områden. Du vågar drömma och utmana för att möta kundernas framtida behov.


Vad Marginalen Bank erbjuder dig…

Du kommer vara en viktig spelare i en prestigelös organisation där du får vara med och påverka processer och rutiner. Vi tänker nytt och utanför ramarna, är moderna, arbetar proaktivt och driver igenom fattade beslut. Vi ser till varje individ, dess unika förutsättningar och behov. Vi har en arbetsplats där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare.

Låter detta som något för dig, tveka då inte att kontakta oss.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Haris Serhatlic på mail haris.serhatlic@marginalen.se. Då urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 augusti 2019.


Om verksamheten


Marginalen Bank Bankaktiebolag (publ) ingår i ESCO Marginalens konsoliderade situation, och står under Finansinspektionens tillsyn. Marginalen Bank erbjuder privatpersoner och företag enkla och tydliga banktjänster inom områdena låna, spara, kort, försäkring och pension. I koncernen ingår även Marginalen Core, som erbjuder företag och myndigheter tjänster inom Juridik, Inkasso, Ekonomiadministration och HR. Marginalen Bank är i sin tur ett moderbolag i koncernen som bildades i samband med att dotterbolagen Sergel Finans AB, Sergel Finans Oy samt Sergel Finans AS förvärvades från Telia Company i juni 2017. Finansbolagen äger och förvärvar kreditportföljer i respektive land. Marginalen Bank-koncernen har cirka 350 medarbetare fördelade på kontor i Stockholm, Borås och Sundsvall. Marginalen Bank ägs av moderbolaget Marginalen AB, är certifierat enligt ISO 9001:2015 och Marginalen Banks konton omfattas av den statliga insättningsgarantin.