Company: Annelies Vanouplines
Location: Roeselare

Apply

Roeselare

Tijdelijk, Onbepaalde Duur

Gamma Roeselare biedt jou een tweeledige (lees: erg veelzijdige) functie aan als Assistant Shop Manager.
Enerzijds werk je als hecht duo samen met de Shop Manager, anderzijds sta je middenin de rest van het verkoopteam.
In deze rol kan je de bekommernissen van de verkopers overbrengen naar de manager maar ook omgekeerd weet je boodschappen op een correcte manier te brengen naar het team.
Deze functie vraagt specifieke competenties zoals communicativiteit, leidinggevende skills, commercialiteit en teamgerichtheid. Competenties die je van nature bezit en/of die je al succesvol toepaste in een andere werkomgeving. Samen met de Shop Manager:
 • Ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van je GAMMA winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel.
 • Zorg je ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant die dankzij goed advies en de juiste producten zijn/haar volledige klus wil klaren.
 • Geef je sturing aan de verkoop collega’s.

Samen met het team:

 • Zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte.
 • Help je de klant bij het klaren van zijn/haar klus door het juiste advies te geven en de juiste producten aan te bevelen. Je kan hiervoor beroepen op onze kluswijzers, de klusdossiers op onze website, de bestelzuilen,…

VOTRE PROFIL

EXPÉRIENCE(S) PROFESSIONNELLE(S)

MÉTIER
DURÉE

Vendeur détaillant en produits frais
6 mois

FORMATION(S)

ETUDE
DOMAINE

Bachelier professionnel
Administration

Ens. technique 7ème spécialisation
Administration

Ens. général 3ème degré
Domaine non précisé

LANGUE(S)

LANGUE
NIVEAU

Néerlandais
Très bonne connaissance

DESCRIPTION LIBRE

 • Technische steun verlenen aan het team (informatie over producten, beheer van conflicten, behandelingen van klachten van klanten, …)
 • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen

Bestellingen plaatsen

 • Kassahandelingen uitvoeren (kassabedrag afrekenen, geld storten bij de bank, …)
 • De verkoopeenheid opruimen, schoonmaken en in orde brengen
 • De producten ontvangen

De levering met de bestelbon controleren
Producten opslaan of in afdelingen plaatsen

 • Klanten adviseren en informeren over producten

Producten verkopenOnze ideale Assistant Shop Manager heeft volgende kenmerken: – Ervaring binnen retail en/of fast moving consumer goods

 • Leidinggevende en / of coachende ervaring
 • Interesse in de DIY wereld
 • Commercieel ingesteld
 • Communicatief
 • Teamplayer
 • Initiatiefnemer
 • Sterk in plannen en organiseren
 • Bereid om (in beurtrol) in het weekend te werken Lijk je (op vandaag) niet helemaal te voldoen aan al deze criteria maar schat je in dat je met je inzet, enthousiasme en leerbereidheid wél onze witte raaf kan worden?

Overtuig ons dan via je begeleidend schrijven.

VOTRE CONTRAT

 • Régime de travail : Temps plein de jour
 • Type : A durée indéterminée
 • Salaire : Bedrijf GAMMA is inmiddels een begrip. Nu is het moeilijk voor te stellen, maar tot de jaren zeventig bestonden in Nederland en België nog geen doe-het-zelf winkels voor de consument.Er waren alleen groothandelaars in bouwmaterialen.Ondertussen zijn er 86 GAMMA winkels in België, waar wekelijk 160.000 klanten over de vloer komen.Een 1000-tal medewerkers staan onze klanten ten dienste. Door de beste mensen, ideeën, formules en locaties zijn wij voor onze gerespecteerde klanten, partners en medewerkers dé doe-het-zelfretailer van eerste keuze.Uit deze visie blijkt duidelijk dat we graag voorop lopen en dat we willen dat consumenten, franchisenemers, leveranciers, partners in business, de maatschappij en medewerkers enthousiast zijn over ons bedrijf. De bedrijfscultuur kan het best getypeerd worden als jong, proactief en informeel. De dynamische en trendgevoelige markt waarin we opereren, maakt dat ons bedrijf continu in beweging is. De interne sfeer is zowel informeel als zakelijk. De lijnen zijn kort en medewerkers lopen makkelijk bij elkaar binnen om een probleem op te lossen, een plan door te spreken of gewoon voor een praatje. Deze korte lijnen en dit onderlinge overleg zijn uitermate belangrijk voor een flexibele opstelling. GAMMA verkoos Witte Raven als vaste, exclusieve partner voor de behartiging van deze vacature. Je interesse bekend maken doe je door je CV (en motivatie) op te laden via de ‘solliciteer-knop’ op deze pagina. Aanbod Bij GAMMA willen we uitblinken. Als bedrijf. En dat doen we via onze sterke medewerkers.Voor de flexibiliteit die we vragen bieden we ook wat in return. – Kansen: bij ons kan je leren, véél leren! We bieden op verschillende manieren en momenten de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.- Doorgroeimogelijkheden: we zetten in op potentieel. Dat betekent dat we écht kijken om medewerkers met ambitie en kunde te laten doorgroeien binnen onze organisatie.- Korte beslissingslijnen: door onze vlakke structuur kunnen er snel beslissingen genomen worden. Dat werkt lekkker.- Geven en nemen mentaliteit.- Extra verlof: bovenop je standaard verlof krijg je 6 extra dagen.- Verloningspakket: naast een vast brutoloon krijg je maandelijks een extra premie, maaltijdcheques en groepsverzekering.Daarbovenop krijg je een mooie personeelskorting op ons volledig productaanbod.Op jaarbasis kan je een mooie extra verdienen door het behalen van winkeldoelstellingen zoals omzet.En tot slot krijgen jij en je gezin een hospitalisatieverzekering aangeboden wanneer je 1 jaar bij ons in dienst bent.