Company: Ria Financial
Location: Stockholm

Apply

Ria Financial Service är en av världens ledande bolag i pengar överföring och valutaväxling. Nu söker vi nya account manager till region Göteborg.
Som Account Manager arbetar du tillsammans med en strategisk Sales Director för Sverige med våra agenter och tar fram, utifrån strategiska rekommendationer, detaljerade underlag för att utbilda våra agenter. Du deltar i diskussioner om konceptet och ansvarar för implementering av kampanjer, material och materialspecifikationer, samt försäljningen av konceptet.
Du har till viss del eget kundansvar och arbetar självständigt med att driva och utveckla sådana uppdrag. I ansvaret ligger också att bygga starka relationer med alla Ria agenter- allt för att skapa ett glödande samarbete i alla led.
För oss är en obotlig nyfikenhet och en glödande proaktivitet nyckeln till framgång!

Qualifications

Du har jobbat med marknadsföring och försäljning eller likande i minst 2 år. Tjänsten är placerad i Göteborg. Som person är du snabb, positiv och utåtriktad och har ett stort intresse för att utbilda och sälja. Du är nyfiken och uppdaterad på teknik och innovationer och du trivs med att arbeta med såväl människor. Du trivs i en snabbt utvecklande bransch, gillar ett högt tempo och du har förmåga att arbeta med flera agenter samtidigt. Körkort är ett krav. Ska vara flytande i svenska och engelska tal och skrift
Har du frågor gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Cristina – cmartinez@riafinancial.com