Company: Sweden Rent a Car
Location: Sundbybergs kommun

Apply

Välkommen till Avis Budget Group i SverigeAvis Budget Group Sverige växer och vi behöver förstärka vårt säljteam med en Account Manager för bearbetning av nya kunder. Är du en utåtriktad och driven person i början av karriären med ett sinne för försäljning? Då är du troligtvis den vi söker!Arbetsuppgifter: I rollen som Account Manager hos Avis har du ett helhetsansvar för säljprocessen. Vilket innebär att du bokar möten, genomför kundbesök, offererar och skriver avtal.Till ditt förfogande kommer du att ha prospekteringsverktyg och CRM-system som hjälper dig att strukturera ditt jobb.

Du arbetar i ett team med Key Account Managers, Account Manager och Sales Support som har lång erfarenhet och kompetens inom ditt område.Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen med mål om att boka och genomföra kundbesök. En stor del av ditt arbete kommer du att styra över själv och du kommer ges mycket frihet. Rapportering sker till Sales Manager.Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg. Din Profil: För att lyckas i din roll som Account Manager bör du vara målinriktad med stark vilja att göra affärer.

Du drivs av stort eget ansvar och du bör därför vara självgående och initiativtagande eftersom du är den som driver ditt eget arbete framåt. Det är även viktigt att du kan motivera dig själv så att du når de uppsatta målen.Formella krav: Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljningAvslutad gymnasieutbildningFlytande svenska och god engelska i tal och skriftB-körkort är ett krav då du reser i tjänstenÖvrigt: Tillträde: OmgåendeArbetsplats/placeringsort: SundbybergLön: Fast månadslön samt bonusFörmåner: Friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt kollektivavtal.Till denna tjänst erbjuder vi tjänstebilAvis Budget Group erbjuder spännande möjligheter i ett internationellt företag med ett av världens mest kända varumärken. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.Intervjuer kommer att ske löpande.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sales Manager Fredrik Sjölander via e-mail fredrik.sjolander@abg.com.