Company: Vickers Sales Professionals
Location: Limburg (provincie)

Apply

Limburg (provincie)

Jouw functie

Ben jij werkzaam in de sales of zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is het tijd om de volgende stap te zetten! VSP geeft je de kans om carrière te maken in een op en top sales organisatie. Als (Senior) Accountmanager bouw je aan je eigen klantenportefeuille en zijn er volop doorgroeimogelijkheden.


Functie-vereisten

Heb je een A1 of A2 werk- en denkniveau,
Beschik je over minimaal 3 jaar B2B sales ervaring, bij voorkeur in de branche,
Heb je aantoonbare ervaring met contractverkoop,
Kun je een bewezen track record voorleggen,
Ben je overtuigend in goed onderbouwde acquisities en duurzame relaties,
Haal je plezier uit het behalen van successen,
Heb je affiniteit met Document Management en woon je bovendien in de regio Limburg/ de Kempen?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Bij VSP liggen de uitdagingen voor het grijpen! De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteunt wordt door de organisatie. Wij bieden je volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.