Company: Capra Consulting
Location: Oslo

Apply

Oslo

Vikariat, Sesong

Capra søker to målbevisste og dedikerte studenter for en sommerjobb som Scrum Master i 2020. Dersom du ønsker utfordringer fra dag én som vil akselerere læringskurven langt over det du tror er mulig, les videre.


Om stillingen og Konsulentskolen

Ved å ha en sommerjobb i Capra som Scrum Master vil du bli i stand til å jobbe med systemutvikling og teamledelse i IKT-prosjekter. Dette vil gi deg unik erfaring i tverrsnittet mellom utvikling og prosjektledelse. Du vil lære smarte, effektive og smidige metoder for å hjelpe teamet ditt å levere på kost, tid og kvalitet. Du blir en del av Capra fra dagen du signerer, med de faglige og sosiale mulighetene det gir. I tillegg blir du med på noe vi kaller Konsulentskolen. Dette starter allerede høsten 2019, hvor vil forberede deg og teamet ditt faglig og sosialt, slik at dere kan levere fra første dag i sommerjobben. Her vil du lære hvilke forventninger vi har, og hvilke teknologier og metodikker som vi skal bruke gjennom sommeren, og hvorfor vi velger nettopp disse. Denne verktøykassen skal hjelpe deg og teamet ditt å møte kundens behov. Du vil motta støtte og tilbakemelding fra våre rådgivere, prosjekt- og teamledere, både gjennom Konsulentskolen og sommeren.


Hvilke ambisjoner har du?

Når vi i Capra leter etter nye ansatte, legger vi mye vekt på hva du skal oppnå i sommerjobben, og om vi tror du har det som skal til for å klare dette. Verdien av å ansette deg er at vi får lov til å bygge deg og din kompetanse videre. Så hva ønsker vi at du skal oppnå i en sommerjobb hos oss?

  • at du får total kontroll over pågående og planlagt arbeid i utviklingsteamet
  • at du skaper en god gruppedynamikk og både leder og motiverer teamet ditt til solide leveranser
  • at du blir trygg i dialogen med kunde og hvordan det faktisk er å jobbe på et reelt prosjekt
  • at du jobber med teknologi som AWS, Java/Kotlin og JavaScript/TypeScript
  • at du lærer hvordan man produserer gjennomtestet funksjonalitet fra dag 1, og leverer på tid, kost og kvalitet.
  • at du lærer å håndtere Work-Life balance, samt får en god forståelse av hvordan konsulentbransjen er, og spesielt livet som konsulent i Capra, er
  • at du klarer å bryte ned komplekse problemstillinger til enkle løsningerHvilken erfaring og kompetanse har du?

I Capra har vi noen faktorer som vi mener er viktige for å lykkes i en sommerjobb hos oss. Vi ser etter deg som er glad i å kode og som liker å holde deg oppdatert på nyeste teknologi. Du har samtidig en interesse for ledelse, og har gjerne hatt et lederverv. Du er både engasjert og nysgjerrig, og skaper entusiasme og deler kunnskap med de rundt deg. Du er interessert i en konsulentkarriere. Vi liker også at du har erfaring fra for eksempel tidligere sommerjobb, er aktiv i studentorganisasjoner via verv og/eller erfaring fra start-up miljøer. Med andre ord, vi ser etter deg som gjør noe ekstra ved siden av skolen og har med dette vist at du er nysgjerrig på nye ting.


Tidligere sommerprosjekter

Capra har hatt svært god suksess med våre tidligere sommerprosjekter, og vi er knallfornøyde med resultatene og presentasjonene som har blitt oppnådd tidligere. Sommerteamet 2017 var med på å digitalisere shippingbransjen gjennom et prosjekt for Kinnetik Solutions. I 2018 var det to sommerteam. Et team utviklet en cup-løsning for Spoortz AS og det andre utviklet en løsning for cCHANGE – en non-profit organisasjon som hjelper mennesker å gjøre tiltak som kan bidra til å gjøre verden bedre. Våre sommerteam leverer med verdi raskt, og denne trenden ønsker vi å fortsette med. Vi ser nå etter studenter som kan ta dette flere steg videre.

Les sommerteamet 2018 sine egne erfaringer her: Sommerteam 2018


Om søknadsprosessen

Etter at du har søkt på sommerjobben, gjør vi en vurdering av din CV og søknad. Vi kaller aktuelle kandidater inn på intervju fortløpende etter sommeren. Underveis gjør vi en ny vurdering og sender deretter tilbud til de aktuelle kandidatene.


Fortsatt interessert?


Vi har fortløpende opptak jo tidligere du søker, jo større sjanser har du å komme med! Søknadsfrist:
Tirsdag 1. oktober 23:59