Company: Valmet
Location: Gothenburg, Västra Götalands län

Apply

Drivs du av att bygga relationer till kunder och göra affärer? Och har branschkännedom från energi eller papper/massaindustrin? För dig med stort tekniskt intresse kan vi erbjuda en spännande roll som Sales & project manager på Valmet!

Som Sales & Project manager säljer du service och reservdelar till pannor till kunder inom energibranschen i Skandinavien. Du ansvarar för egna befintliga kunder (Key account manager), identifierar nya och bygger upp relationer till dem. Genom ett nära samarbete med kund förstår du deras behov för en effektiv drift och omsätter deras krav inom drift, underhåll och säkerhet till försäljning av en teknisk lösning utvecklad av Valmet.

För mindre projekt är du även ansvarig projektledare för projektets genomförande.

Våra kunder finns främst i södra halvan av Sverige och de närmaste kollegorna har kontor i Göteborg. Så det är den fördel om du har nära hit, men för rätt person är vi öppna för andra lösningar.

Din profil

Först och främst är du en engagerad säljare. Du brinner du för att arbeta nära kund och bygga relationer ute på fältet för att kunna ta hem affären Du har gedigen och framgångsrik erfarenhet av försäljning av tekniska lösningar och har god insyn i kraft- och värmebranschen och vet vad som är på gång.

Du bygger förtroende med ditt breda tekniska kunnande. Om du inte redan är kunnig inom pannor ser vi att du har stort intresse och förutsättningar för att kunna lära dig snabbt. Sannolikt har du en akademisk utbildning som process eller maskiningenjör som grund.

Att arbeta lösningsorienterad och med ett långsiktigt perspektiv är självklart för dig. Precis som att det gäller att vara på hugget för att nå resultat.

Kanske arbetar du som säljare på ett mindre företag idag och vill bli en del av ett större sammanhang på ett företag som är med i hela kedjan från utveckling till tillverkning och montage hos kund?

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en variationsrik tjänst i ett ledande globalt företag där du säljer Valmet egna produkter och lösningar.  Här har du alltid ett team med bred kunskap och kompetens bakom dig,

Mer information

Fångade vi ditt intresse och du vill veta mer? Kontakta Magnus Svensson, Manager Sales, EMEA ESSO, magnus.x.svensson@valmet.com, tel: 031 50 11 14.

Låter det som rätt tjänst för dig?  Vi ser fram emot din ansökan via länken senast 11 augusti 2019.

When everything works together 

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 13,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. 

Join the team! www.valmet.com/careers