Company: Cybercom Sweden & Denmark
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Inom affärsområdet för Digital Management hjälper vi våra kunder att skapa och vidareutveckla digitala tjänster och erbjudanden och letar nu efter fler ”Makers of tomorrow” till våra team! Är du en passionerad Scrum Master och vill leda team mot framgång? Sök idag!

Cybercom söker nu Scrum master att ingå i ett kompetent team i affärsområdet Digital Management. Cybercom är ett internationellt företag med ca 1300 anställda, fördelat på 5 länder. Vi sitter i ljusa lokaler på Sveavägen 20 i Stockholm där du som anställd får ta del av en dynamisk arbetsplats med prestigelös kultur och högt i tak. Hos oss får du möjlighet att jobba med konsultbranschens roligaste uppdrag hos spännande kunder, stora som små. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder.

Om tjänsten:

Du kommer att ingå i affärsområdet Digital Management och kommer tillhöra vårt agila team. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att göra rätt saker, vår uppgift är att få kunden att skina. Med din hjälp kommer team att ledas till framgång på det agila sätt som du vet fungerar. Vi har stora kunder både inom offentliga och privata sektorn vilket gör att du kan få möjligheten att få jobba brett med olika typer av uppdrag med unika förutsättningar och kunskaper. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att hitta sin metod för att team ska nå framgång.

Arbetsuppgifter:

 • Du kommer att ingå i ett eller flera team och bidra till effektivitet och kreativitet kopplat till leveransen.
 • Du kommer att få facilitera Scrum möten, hålla dalily stand-ups och retrospektiv med mera.
 • Du kommunicerar med produktägare för att se att man styr projektet åt rätt håll.

Vi söker dig som:

 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom programmering, krav eller test.
 • Har ett Scrum master certifikat.
 • Har en relevant utbildning.
 • Har en förmåga att göra dig förstådd på svenska i tal och skrift.

Meriterande:

 • Att du har erfarenhet av att självständigt leda uppdrag och hantera frågor utifrån en helhetssyn på kundens verksamhet.
 • Att du har erfarenhet av att leda team.
 • Att du har arbetat som konsult.

Som person tror vi att du brinner för det agila arbetssättet och älskar att se team nå sin fulla potential. Vi tror att du är en person som har lätt för att kommunicera med olika personer och aktörer i ett företag. Att självständigt driva projekt och att jobba som konsult är något du ser som positivt. Du brinner för det leda och coacha team med agila metoder men är inte limiterad till det. Att facilitera team så som att hålla daily stand-up, retrospektiv och driva sprintar är enkelt för dig.

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Stockholm, Sveavägen 20

Urval sker löpande och anställningen kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Ulrika Forsgren, ulrika.forsgren@cybercom.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss:

Cybercom är ett IT-konsultbolag som grundades år 1995 och är idag ett av Nordens största IT och kommunikationsteknik. Vi har idag cirka 1 300 anställda i fem länder: Sverige, Finland och Danmark, Polen och Indien. Våra expertisområden är IoT, Digitalisering, Cloud och Säkerhet. Våra kunder hittar du främst inom telecom, fordonsindustrin, offentlig sektor och inom handel. Genom att kombinera teknisk expertis och god affärsinsikt erbjuder vi innovativa och hållbara lösningar.

Spana in våra spännande kunder och projekt på: https://www.cybercom.com/Cases-and-clients/

Sökord: Scrum master, team lead, Agile coach

#LI-POST