Company: PayEx Sverige
Location: Visby

Apply

Visby

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet som ledare och Business Controller. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av finansiell verksamhet och har god förståelse för finansiella flöden.

Du är driven, självständig och har ett proaktivt förhållningssätt. Du har en mycket hög leveranskapacitet och tar dig an uppgifter på ett prestigelöst och flexibelt sätt.

Du är inte främmande för att ta ansvar och kan driva teamets utveckling framåt. Du har starka ledaregenskaper och visar glädje av att få arbeta med andra människor.

Det huvudsakliga syftet med rollen är att säkerställa att PayEx har en effektiv funktion avseende Business Control som proaktivt stödjer verksamheten och som kan vara med och bidra till en positiv utveckling av verksamhetens lönsamhet och tillväxt.

Funktionens framtida fokus ligger på framåtriktade konsekvensanalyser och bidrar med ekonomisk kompetens i affärsbesluten.


Om jobbet

Group Finance uppdrag är att säkerställa att PayEx har en välfungerande ekonomifunktion. Det innebär bland annat intern- och extern finansiell rapportering (i.e. att all rapportering alltid sker till rätt tid och med högsta möjliga kvalité) samt att supportera verksamheten med löpande analyser och stöd i ekonomiska frågor.

PayEx är arbetsplatsen där nutidens utveckling ger utrymme till innovation, här är skälet till att alltid ligga i framkant givet. Här ges utrymme till att tänka nytt, få ansvar och frihet.

Vår vision är att alla förr eller senare ska betala via PayEx. Det är en ambitiös vision som visar att vi har en stark tro på oss själva. Vi drivs av hög servicegrad, innovationskraft och entreprenörsanda. PayEx framgång beror till stor del på att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som tar ett stort ansvar.

Vi vill att du delar våra värderingar och därmed har fokus på Service, vill arbeta med din egen och andras Knowledge, anser att Honesty är en självklarhet och älskar Innovation lika mycket som vi gör.

I din roll som Team Manager Business Control så har du du det fulla medarbetaransvaret för medarbetarna i teamet gällande arbetsledning och prioritering av uppgifter.


Ansvarsområden:

  • Färdigställa och ständigt förbättra månads- och nyckeltalsrapporter
  • Ansvarig för budget och prognosprocesserna
  • Analys av nyckeltal, intäkts- och kostnadsavvikelser samt säkerställa att nödvändiga åtgärder vidtas
  • Identifiera och bidra till ökat fokus på effektivisering och kostnadsmedvetenhet
  • Aktivt bidra till att utveckla och förbättra processer och verktyg för ekonomistyrning, budget och prognos
  • Driva och delta i strategiska utvecklings- och förbättringsprojekt


För att du ska lyckas i rollen

Så vet vi att du behöver ha flera års dokumenterad erfarenhet av att leda en enhet inom finance området. Du har en grundförståelse för redovisning men ditt huvudsakliga intresse ligger i analys och i affären.

Du är en mycket duktig kommunikatör och en mästare på att få samarbete inom teamet och mellan PayEx funktioner att fungera smidigt. Om du också har tidigare erfarenhet från både IT-controlling och priskalkyler och kundlönsamhetsrapportering så är det meriterande.

Vi tror dessutom att du har;

  • Akademisk examen – Civilekonom, MBA eller motsvarande utbildning


Om Gotland & PayEx

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på: http://gotland.com/flytta-hit/

På instagram kan du via @payexpeople följa våra medarbetares vardag.


Ansökan

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Ansökningarna kommer att behandlas konfidentiellt och sista ansökningsdag är 2019-07-31


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.